Tecno Camon 30 Pro alınır mı?

erkan345428

Yoctopat
Daha fazla  
Yurt dışı fiyatı 10.500 TL civarı. Gündelik olarak kullanılacak. Ekran canlılığı, batarya ve kamera performansı öncelikli. Alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Baska ne secenekleriniz var? Tecno pek iyi bir secim olmaz.

Bu fiyata redmi ve infinix var. Bu telefonu önermeme sebepleriniz neler?
Redmi alın, parçası çok ve bozulursa telefoncular çok kolay yapabiliyor. Tecno Camon serisi bende vardı, hangi model tam hatırlamıyorum ancak sadece cebimden yere düştü diye boydan boya kırıldı. Sağlam değil Tecno Camon serisi. Yazılım sorunu olsa yazılım bulamazsınız. Redmi en iyisidir.

Redmi Note 13 Pro ile camon 30 Pro'nun arasında fark var. Buna rağmen değer mi?

Redmi Note 13 Pro ile camon 30 Pro'nun arasında fark var. Buna rağmen değer mi?
Bir arkadaşım kullanıyor Redmi Note 13 Pro'yu, hiçbir sıkıntısını görmedi. Değer, HyperOS 2.0'da geldi o cihaza.

2 haftadır 30 pro kullanıyorum. 9500 e aldım. Bu fiyata kesinlikle başka telefon alınmaz. İşlemci aşırı hızlı, ekran çok parlak ve canlı. Pili bana 2,5 gün gidiyor. Cihaz android 15 sürümüne geçti. Kamerası ise fazlasıyla iyi. Gsmarena sitesinde ayrıntılı inceleme mevcut bakabilirsiniz. Eşimde samsung a55 var. Bu telefon her konuda a55'ten üsütn özelliklere sahip. Aklınızda başa soru varsa sorabilirsiniz.

bende 11 e sahibinden den almayı duşunuyorum önermediginzi yani var mi bankalarda siikinti cikariyor mu

50 kere düşürdüm hiçbir şey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…