Tecno Camon 30 Pro iyi bir telefon mu?

Elduex

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve aslında belli bir bütçem yok, en fazla 25 bin TL fiyatında bir telefon almayı düşünüyordum. Bir tanıdığa da durumu anlattım ve fikrini sordum, bana kendi telefonunun bir üst modeli olan Tecno Camon 30 Pro modelini önerdi. Ben çok samimi bakmıyorum bu modele aslında çünkü S24 FE veya S23, S23 FE gibi modeller daha hoşuma gidiyor ve genellikle onlar öneriliyor. Söz konusu Tecno telefon modelinde RAM kapasitesi depolama alanı ve kamerası gibi bir sürü şey cezbedici gerçekten. Sizlere de sormak istedim sizce onu mu almalıyım yoksa S24 FE modelini mi? (birini seçip geçmek yerine Tecno telefon hakkında biraz bilgi de verirseniz sevinirim.)

Çıkabilirsen Honor 200 pro güzel olur. S24FE de güzel olur.

Çıkabilirsen Honor 200 pro güzel olur. S24FE de güzel olur.
Fazla önerilmiyor Samsung, Xiaomi, Honor, OnePlus gibi markalar varken.

S24 FE öneririm. Tecno Camon 30 Pro Epey'den incelediğim kadarıyla, donanım olarak ve diğer özellikleri ile S21 seviyesinde bir telefon fakat alınırlılık konusunda daha iyi alternatifler bulunabilir.

Yazılımda önemli Samsung ve Xiaomi'nin yazılım ve arayüz kalitesi varken Techno almam.

Telefonu kullanmayan herkes sallamış, kimseye kulak asmayın, ben bir haftadır kullanıyorum, sizi her konuda mutlu edeceğine garanti ederim. 30 Kasım 2024 Android 15 güncellemesini aldı telefon. Kimseye kulak asmayın.

Telefonu kullanmayan herkes sallamış, kimseye kulak asmayın, ben bir haftadır kullanıyorum, sizi her konuda mutlu edeceğine garanti ederim. 30 Kasım 2024 Android 15 güncellemesini aldı telefon. Kimseye kulak asmayın.

Bence de mutlu eder ancak S21'den iyi bir deneyim sunamaz ki S24 FE almak varken neden S21 seviyesinde bir cihaz alalım? Dimensity 8200 Exynos 2100'ü geçemiyor hatta batarya dışında her konuda S21 bir adım önde. S24 FE alabilecek iken S21 seviyesinde bir cihaz almak sence ne kadar mantıklı?

Kısaca: S24 FE almak varken neden S21 seviyesinde bir cihaz alalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…