Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.231 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #11 Erenroids dedi: Arka kamerada varmış hocam camon 30 Pro da önde de var aynı şekilde 4K 60FPS. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Kamerayla hiç ilgilenmeyen birisiyim. Bir gün paraya ihtiyacım olursa ilk önce telefon kameramı satacağım
Erenroids dedi: Arka kamerada varmış hocam camon 30 Pro da önde de var aynı şekilde 4K 60FPS. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Kamerayla hiç ilgilenmeyen birisiyim. Bir gün paraya ihtiyacım olursa ilk önce telefon kameramı satacağım
Erenroids Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #12 Thalasa dedi: Doğrudur. Kamerayla hiç ilgilenmeyen birisiyim. Bir gün paraya ihtiyacım olursa ilk önce telefon kameramı satacağım Genişletmek için tıkla... Hocam ben sosyal medyada içerik vs üretiyorum ondan çok önemli maddi durumu toparlayayım mi 15 Ultra veya S25 Ultra düşüneceğim.
Thalasa dedi: Doğrudur. Kamerayla hiç ilgilenmeyen birisiyim. Bir gün paraya ihtiyacım olursa ilk önce telefon kameramı satacağım Genişletmek için tıkla... Hocam ben sosyal medyada içerik vs üretiyorum ondan çok önemli maddi durumu toparlayayım mi 15 Ultra veya S25 Ultra düşüneceğim.
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.231 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #13 Erenroids dedi: Hocam ben sosyal medyada içerik vs üretiyorum ondan çok önemli maddi durumu toparlayayım mi 15 Ultra veya S25 Ultra düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... Başarılar hocam. Tabii senin için önemli bir durum. Cihaz gücünden çok kamerayı düşünmek durumundasın. Yine ikisi arasında senin için değişen bir şey olmayacağını tahmin ediyorum. 4K 60 FPS ön kamerayla işin olur mu emin değilim.
Erenroids dedi: Hocam ben sosyal medyada içerik vs üretiyorum ondan çok önemli maddi durumu toparlayayım mi 15 Ultra veya S25 Ultra düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... Başarılar hocam. Tabii senin için önemli bir durum. Cihaz gücünden çok kamerayı düşünmek durumundasın. Yine ikisi arasında senin için değişen bir şey olmayacağını tahmin ediyorum. 4K 60 FPS ön kamerayla işin olur mu emin değilim.