Tecno Camon 30 Pro vs Tecno Camon 40 Premier

Bütçe
30000

öztürkkkk

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki telefondan birini almak istiyorum ama 40 Premier'in işlemcisine kötü diyorlar. 30 Pro mu almalıyım? Kameraya özen gösteriyorum, 4K olması önemli benim için. Ya da bu fiyatlara alabileceğim daha iyi bir telefon var mı?

Tecno markasını önermiyorum. Cihazların özellikleri fiyatına göre üst seviyede değiller. Bu bütçelerde S24 FE bakabilirsiniz. Bütçen de çıkarsa Honor 400 Pro olabilir.

Techno serisini önermiyorum; yazılım, donanım, malzeme kalitesi olarak fazlasıyla kötüler. Ve modellerinde Techno camon 40 Pro gibi 3 kamera yerinden içi açılınca sadece 2 kameranın var olduğu gözüküyor, bu da ayrı bir fiyasko. Kısaca ALINMAZ. Bütçende ki Samsung, Xiaomi ve Honor modellerine bakabilirsin, kat ve kat daha iyi olurlar.

Hocam sen bayağı başka kafalardasın. O fiyata S24 FE bulunur 25k ya. Butceni arttirisan Honor 400 Pro var. Bu telefonlar Tecno'nun en iyi telefonuna bile bin basar.

Tecno'nun HiOS'u bile alınmaması için kuvvetli bir sebep. Bloat yuvası, leş bir arayüz. Bunu bir Tecno mağduru olarak söylüyorum; alma, aldırma.

İkisi de alınmaz, işlemcisi ve güncelleme desteği önemliyse S24 FE öneririm. Kamera, batarya ve ekran kalitesi içinde Honor 200 Pro öneririm. Ancak Honor alırsanız güncelleme desteği yetersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…