Note 2'den beri, kendimi bildim bileli Samsung kullanırım, (şu anda S24 kullanıyorum) her şeyini gayet iyi bilirim. Ezbere laf yapmam. Yapay zekanın işlevi önemli ve Çinli markalar bu konuda gayet iyi geliştirdi kendini. Sezarın hakkı sezara şimdi. Piyasanın büyüğü olarak Google gibi kendi verdiği yapay zeka özellikleriyle değil kendi geliştirdikleriyle bir şeyler sunması lazım Samsung'un. Sadece yapay zeka da değil onu bir kenara bırak, cihazın teknik özellikleri açısından da bu böyle. Samsung inovasyona kafa yormak istemeyen, zaten satıyorum diyen bir firma. Her sene S serisinde kamerayı geliştirmemesi bile başlı başına tembellik. Ha güncelleme desteği konsuunda haklı olabilirsin, tecrübe etmediğim bir durum. Benim bahsettiğim akıllı telefonda çağa ayak uydurarak gelişim göstermeleri.
Günümüzde bu cihazların en büyük kullanma aracı fotograf ve video oluyor. Ben oyun oynayan biri değilim işlerimi yürütüp az buçuk sosyal medyayda takılıyorum. Yanlış bilmiyorsam S24FEnin fotoğraf ve video açısından sunduğu özel bir şey yok. Şu anda zaten S24 kullanıyorum ben. Ama adamlar lensleri geliştiriyor, 30 binlik cihaza 100X Zoom koyuyor. Gece çekimlerini geliştiriyor. Kamera menüleri çok iyi, bu bahsedilen Tecno cihaz benim S24 ümden daha iyi fotoğraf çekiyor, bizzat test ettim. Anlatmak istediğim konu bu. Ki ben yıllarca Çinli markaların yanından geçmezdim en babası Xiaomi dahil.