Tecno Camon 40 Pro 5G 12/256 alınır mı?

Hakan0323

Femtopat
Daha fazla  
Tecno Camon 40 Pro 5G 12/256 alınır mı sizce?
Kamerasının özellikle gece çekimlerinde iyi olduğu söyleniyor ama yine de kararsızım.
Fiyatına göre alınır mı sizce?
Aynı fiyata bu segmentte daha iyi kamera ya da performans sunan alternatif bir model var mı? Tavsiyesi olan yazabilir mi?

Bütçe ne kadar? Telefonun fiyatı ne kadar? Gene de söyleyeyim Techno alınmaz. Bütçenizi söyleyin ona göre önerelim başka bir telefon.

Kamera önemliyse Honor 200 Pro modeline bakın. Tecno'dan iyidir, güvenilirdir.

Bütçe ne kadar? Telefonun fiyatı ne kadar? 40 Premier 5G modelini mi diyorsunuz? Gene de söyleyeyim techno alınmaz.

30k sanırım Vodafone'da.

İnternette 15 bine bulmuştum ondan dolayı alınır mı diye merak ettim.
30 bine yakın olarak gözüküyor TR olarak fiyatı sanırsam. Yurt dışı cihazı olduğu için ucuzdur. Ama genede önermiyorum Techno markasını, alınacak bir telefon değil.

30 bine yakın olarak gözüküyor TR olarak fiyatı sanırsam. Yurt dışı cihazı olduğu için ucuzdur. Ama genede önermiyorum Techno markasını, alınacak bir telefon değil.
Ne önerebilirsiniz? Poco x7 pro düşünüyordum fakat işlemci dışında çöp diyorlar.

Ne önerebilirsiniz? Poco x7 pro düşünüyordum fakat işlemci dışında çöp diyorlar.
Yurt dışı mı, yurt içi mi? Birde ne kadar bütçen var? Performans, batarya olarak iyi x7 pro ama kamera kötü özellikle ön kamerası, birde şebeke problemleri var güncellemelerle düzelmedi hala.

Yurt dışı mı, yurt içi mi? Bir de ne kadar bütçen var? Performans, batarya olarak iyi X7 Pro ama kamera kötü özellikle ön kamerası, bir de şebeke problemleri var güncellemelerle düzelmedi hala.

Fiyat konusunda tam emin değilim sanırım 20 altı olsa olur Samsung A56 nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…