M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #11 Kekadis dedi: Şu an GM8 kullanıyorum hiçbir şey kaldırmıyor hiçbir şey yükleyemiyorum, tecmo fiyat performans olarak gayet kaliteli Genişletmek için tıkla... Neye göre kaliteli? Yerden herhangi bir Samsung bul en kral Tecno'dan iyidir.
Kekadis dedi: Şu an GM8 kullanıyorum hiçbir şey kaldırmıyor hiçbir şey yükleyemiyorum, tecmo fiyat performans olarak gayet kaliteli Genişletmek için tıkla... Neye göre kaliteli? Yerden herhangi bir Samsung bul en kral Tecno'dan iyidir.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.362 Makaleler 8 Çözümler 180 29 Temmuz 2024 #12 Kekadis dedi: Şu an GM8 kullanıyorum hiçbir şey kaldırmıyor hiçbir şey yükleyemiyorum, tecmo fiyat performans olarak gayet kaliteli. Genişletmek için tıkla... A35 alın biraz bütçe arttırıp, fiyat performans olarak iyi görünse bile yazılımsal olarak berbatlar, xdaforum gibi yerlerde yaşadığınız sorunları çözebilecek insan bile bulamazsınız. 2. el düşünürseniz S21 vs. bulunabilir, A35'ten çok daha iyidir.
Kekadis dedi: Şu an GM8 kullanıyorum hiçbir şey kaldırmıyor hiçbir şey yükleyemiyorum, tecmo fiyat performans olarak gayet kaliteli. Genişletmek için tıkla... A35 alın biraz bütçe arttırıp, fiyat performans olarak iyi görünse bile yazılımsal olarak berbatlar, xdaforum gibi yerlerde yaşadığınız sorunları çözebilecek insan bile bulamazsınız. 2. el düşünürseniz S21 vs. bulunabilir, A35'ten çok daha iyidir.