Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 21 Aralık 2020 #1 Tecno camon 16 Premier cihazı alınır mı arkadaşlar? Ben işlemcisinden dolayı biraz çekindim bir de fiyat pahali geldi sizce nasil bir cihaz bu fiyata? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2020
Tecno camon 16 Premier cihazı alınır mı arkadaşlar? Ben işlemcisinden dolayı biraz çekindim bir de fiyat pahali geldi sizce nasil bir cihaz bu fiyata?
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #2 Oppo Reno 4 (CPH2113) Cep Telefonu Oppo Reno 4 CPH2113 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Realme 7 Pro Cep Telefonu Realme 7 Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Samsung Galaxy M51 (SM-M515F/DSN) Cep Telefonu Samsung Galaxy M51 SM-M515F/DSN detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Oppo Reno 4 (CPH2113) Cep Telefonu Oppo Reno 4 CPH2113 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Realme 7 Pro Cep Telefonu Realme 7 Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Samsung Galaxy M51 (SM-M515F/DSN) Cep Telefonu Samsung Galaxy M51 SM-M515F/DSN detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Kagan USTA Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 587 Çözümler 1 Yer Ankara,Turkey 21 Aralık 2020 #3 Yol yaptı yol dedi: Tecno camon 16 Premier cihazı alınır mı arkadaşlar? Ben işlemcisinden dolayı biraz çekindim bir de fiyat pahali geldi sizce nasil bir cihaz bu fiyata? Genişletmek için tıkla... Türkiye pazarına daha yeni girmiş bir marka tavsiye etmem.
Yol yaptı yol dedi: Tecno camon 16 Premier cihazı alınır mı arkadaşlar? Ben işlemcisinden dolayı biraz çekindim bir de fiyat pahali geldi sizce nasil bir cihaz bu fiyata? Genişletmek için tıkla... Türkiye pazarına daha yeni girmiş bir marka tavsiye etmem.
K Keynars Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 23 21 Aralık 2020 #4 Aynı şekilde ben de Türkiye için yeni olduğu için farklı telefonlara yönelmeni tavsiye ederim. WoLeRm'in attığı telefonlara bakabilirsin. Alternatif olarak Xiaomi telefonlarını inceleyebilirsin.
Aynı şekilde ben de Türkiye için yeni olduğu için farklı telefonlara yönelmeni tavsiye ederim. WoLeRm'in attığı telefonlara bakabilirsin. Alternatif olarak Xiaomi telefonlarını inceleyebilirsin.
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 21 Aralık 2020 #5 Sırf isminden dolayı bile ben almazdım. Tecno nedir yahu?
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #6 Daha önce hiç Tecno diye bi şey duymamıştım.