Güzel fırsata benziyor. Ayrıyeten alınır mı onu merak ediyorum. Katlanabilir telefonlara merakım var. Bataryası ve performansı nasıldır? Kamerasına çok da gerek yok.
Tecno Phantom V Flip 8 GB 256 GB (Tecno Türkiye Garantili) Siyah 256 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Özellikle katlanabilir aranmiyorsa ki bence bu bütçede aranmamali, alınabilir bir cihaz değil diye görüyorum. 7050 işlemci 1080'in yeni dökümü, CPU olarak Samsung A34 ile benzer ayarda kısacası.
Özellikle katlanabilir aranmiyorsa ki bence bu bütçede aranmamali, alınabilir bir cihaz değil diye görüyorum. 7050 işlemci 1080'in yeni dökümü, CPU olarak Samsung A34 ile benzer ayarda kısacası.
Kısa bir süre fold cihaz kullandım ve bence gerçekten efektif bir kullanımı vardı, ancak flip cihazlar için aynı şey çok da geçerli değil. Tek artısı benim gibi cebinizde telefonla arabaya vs binemiyor ve elinizde tutuyorsanız katlanıyor olması burada avantaj haricinde bir numarası yok bence.