Tecno Phantom X2 Pro alınır mı?

Bütçe
25000

Mito_26

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Merhaba. 6 ay iPhone 13 cihaz kullandım, memnundum ancak cihazımı çok yüksek yerden düştüğü için yaptırma şansım olmadı. Şimdilerde yeni bir cihaz arayışındayım ancak amatör olarak fotoğrafçılık ile uğraşıyorum ve sosyal medyada portre fotoğraflar paylaşmayı seviyorum. Sizce Tecno Phantom X2 Pro kamera olarak nasıl bir cihazdır? Benim gibi kullanıcıyı memnun eder mi? En önemlisi sosyal medyada fotoğraf paylaşınca kalite kaybı oluyor mu? Kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera, ekran işlemci kısaca donanım olarak üst segment bir cihaz ancak, yazılım olarak patates.

Birkaç kullanıcı güncelleme ile kameranın çöp olduğunu, ısındığı için iade ettiğini falan yazmış.
Bende bu yüzden almaktan vazgeçtim.

S23 ün de ekranı küçük olduğu için alternatif olarak GT2 pro bakabilirsin.

İkinci el 12 Pro almanı tavsiye ederim. 5 ay kullandım. Kamerası çok iyi. Sosyal medyada en güzel fotoğraf ve videoları kalite kaybı olmadan paylaşabileceğin bir cihaz.

GT2 Pro cihazını mağazada görme şansım oldu ve bu cihazdan önce araştırmıştım. Cihaz gerçekten güzel ve parasını hak ediyor. Ancak tasarım olarak beğendiğimi söyleyemem bu yüzden cihazı almaktan vazgeçtim.

Az daha bütçe ARTTIRIP S23 ALINABİLİR.

Hatta hocam bu paralara Huawei P50 Pro çözersiniz. Ambargo vs olmasa Android kralı olurdu Huawei.

Alttaki hocamın önerdiğini öneririm.

İkinci el 12 Pro almanı tavsiye ederim. 5 ay kullandım. Kamerası çok iyi. Sosyal medyada en güzel fotoğraf ve videoları kalite kaybı olmadan paylaşabileceğin bir cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…