Merhaba maksimum 10000TL civarı bir telefon arıyorum telefonda günlük kullanım dışında oyun da oynarım PUBG CoD 30 40FPS de açsa okeyim yani orta segment bir telefon arıyorum birkaç tane buldum kullananlar varsa yorumlarını alabilir miyim veya başka önerebileceğiniz telefonlar var mı yardım eder misiniz?
Bunlar MediaMarkt fiyatları telefonu görerek almak istiyorum o yüzden MediaMarkt veya Teknosa da bakacağım yardımcı olursanız sevinirim bu telefonlar dışında aynı fiyat aralığında alabileceğim daha iyi bir telefon varsa belirtir misiniz?
Merhaba teşekkür ederim Trendyol da 11100TL iken MediaMarkt'ta 12400TL'ye kadar çıkıyor internetten alınır mı? Sorun yaşatır mı ve 256 GB çıkabilsem bile gereksiz olur 128 GB işimi görecektir diye düşünüyorum.
Merhaba teşekkür ederim Trendyol da 11100TL iken MediaMarkt'ta 12400TL'ye kadar çıkıyor internetten alınır mı? Sorun yaşatır mı ve 256 GB çıkabilsem bile gereksiz olur 128 GB işimi görecektir diye düşünüyorum.