P panotiq Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #1 Tecno Pova 5 almak istiyorum, alınır mı?
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.803 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 29 Kasım 2023 #2 Tecno Camon 20 Pro Tecno Camon 20 Pro CK7n detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu amoled ve aynı fiyat bu çok daha iyi.
Tecno Camon 20 Pro Tecno Camon 20 Pro CK7n detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu amoled ve aynı fiyat bu çok daha iyi.
P panotiq Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #3 Dubreuil dedi: Tecno Camon 20 Pro Tecno Camon 20 Pro CK7n detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu AMOLED ve aynı fiyat bu çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... İkisi arasında kaldım. Çok bir fark yok zaten.
Dubreuil dedi: Tecno Camon 20 Pro Tecno Camon 20 Pro CK7n detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu AMOLED ve aynı fiyat bu çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... İkisi arasında kaldım. Çok bir fark yok zaten.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.803 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 29 Kasım 2023 #4 Amoled ekran devasa bir fark yaratıyor.
P panotiq Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #5 Dubreuil dedi: AMOLED ekran devasa bir fark yaratıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam AMOLED ekran sevmiyorum hayalet ekran oluşuyor.
Dubreuil dedi: AMOLED ekran devasa bir fark yaratıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam AMOLED ekran sevmiyorum hayalet ekran oluşuyor.