Tecno Pova 5 alınır mı?

Techno markasını biliyorum. Birçok cihazını elimle alıp deneyimleme inceleme fırsatım oldu(1 hafta civarı) ve kesinlikle şunu diyebilirim
Optimizasyonu kötü
Cihazları ısınınca kafayı yiyor
Yüke bindirince su gibi şarj içip performans kısıyor.
Isı yönetimi kötü
Pil yönetimi kötü
5000MAH techno birçok markanın 4500MAH cihazı kadar ekran süresi veremiyor
Garanti durumunda yedek parçası çok sıkıntılı
Pilleri garanti bitmesine yakın sağlık olarak bitap hâle geliyor.
İyi cihazları da var ama kesinlikle Samsung'dan iyi değil. Birçok muadili karşısında öne çıkan nadir yanı tasarıma önem vermesi, adaptör çıkması(Samsung içinde adaptörü 450 500TL zaten) ve inovasyonlara hemen ayak uydurma çabası. Gelişebilir.

Gelişse Xiaomi seviyesine çıkar.

Yorumunuz için teşekkürler hocam bir de hangi Tecno modelini aldınız?

Tecno cihaz kullandim telefon ısınınca kullanmaya devam edince şarjı hızlı bir şekilde 0 oluyordu.
Hangi modelini kullandınız hocam?

Evet hocam hepinizin yorumlarınızı dikkate alacağım.

Hangi modelini kullandınız hocam?
Camon 20 Pro kullandım fakat şuan 30 var sanırım. (Birde ısınınca şarj bitiyor demiş bir arkadaş. Ben hiç pubg gibi yorucu oyunları oynamadım onun için yorum yapamıyorum. Ama onun haricinde şarj çok çok iyi ve ısınma problemi yok?

1 sene kadar spark 8C modelini kullanmıştım.

Hocam 8C 2022 Ocak çıkışlı ve unisoc T606 var ve spark C serisi çok gelişmiş bir cihaz değil ondan kaynaklı olmuş olabilir.

Hocam peki sizce Tecno Pova 5 mi camon 20 mi 20 Pro ikisindende iyi fakat bütçeyi aşıyor ondan dolayı sizce hangisi?

Peki hocam sizce Samsung M34 5G mi Tecno Pova 5 mi yoksa Tecno Camon 20 mi?

Yüke bindirdiniz mi hiç? Isınma problemi çok fazla var ve su gibi şarj içiyor yüke binince. Tecno markasını bu kadar ünlü yapanda zamanında PUBG FPS'sine göre övüp POCO'yu ünlü yapan, her telefonda olan soğutma sistemini sadece Tecno'da var sanan kitle(genelde TikTok'ta vardı bu topluluk).
Eğer hiç yüke girmediyse zaten şarj ve ısınma problemi yaşamazsınız.

Belli hocam sadece 1 tane güvenlik güncellemesi gelmişti bana tek.

Tecno Pova 5 alınır mı? Alınırsa neden alınır alınmaz ise neden alınmaz ve siz onun yerine ne önerirsiniz?

Hocam onun yerine Redmi Note 13 Pro öneriririm. Fiyatı 10.3k bandında. 60 FPS kamerası ve 8/256 depolamasıyla performansı güzel. 12 GB RAM ve 512 GB'lik modeli de 12.7k civarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…