X xesduck Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 Tecno markasının pova Neo 4 modeli alınır mı?
SPEAZCHY Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 828 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #2 Bu telefon annenemde vardı sürekli telefon garantiye gidiyordu ben önermiyorum.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 SPEAZCHY dedi: Bu telefon annenemde vardı sürekli telefon garantiye gidiyordu ben önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Düz pova 4 den mi bahsediyorsun
SPEAZCHY dedi: Bu telefon annenemde vardı sürekli telefon garantiye gidiyordu ben önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Düz pova 4 den mi bahsediyorsun
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #4 xesduck dedi: Tecno markasının pova Neo 4 modeli alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.426 Çözümler 7 9 Temmuz 2023 #5 Tecno fabrikasında çalışmış biri olarak bu markanın hiçbir telefonunu önermiyorum.
X xesduck Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #6 Donkobus dedi: Tecno fabrikasında çalışmış biri olarak bu markanın hiçbir telefonunu önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım tecno pova Neo 2 aldı ve gayet memnun 4. ayı olacak. elREYdeTURQUÍA dedi: Düz pova 4 den mi bahsediyorsun Genişletmek için tıkla... Evet.
Donkobus dedi: Tecno fabrikasında çalışmış biri olarak bu markanın hiçbir telefonunu önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım tecno pova Neo 2 aldı ve gayet memnun 4. ayı olacak. elREYdeTURQUÍA dedi: Düz pova 4 den mi bahsediyorsun Genişletmek için tıkla... Evet.
SPEAZCHY Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 828 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #7 xesduck dedi: Arkadaşım tecno pova Neo 2 aldı ve gayet memnun 4. ayı olacak. Evet. Genişletmek için tıkla... Ya bilmiyorum hocam istiyorsanız gidin alın zaten bizde bir yere kadar müdahale edebiliyoruz ama biz tavsiye etmiyoruz bu markaları tavsiye edeceğim markalar Xiaomi Samsung Apple Huawei yani bu markaların dışına çıkmayın derim.
xesduck dedi: Arkadaşım tecno pova Neo 2 aldı ve gayet memnun 4. ayı olacak. Evet. Genişletmek için tıkla... Ya bilmiyorum hocam istiyorsanız gidin alın zaten bizde bir yere kadar müdahale edebiliyoruz ama biz tavsiye etmiyoruz bu markaları tavsiye edeceğim markalar Xiaomi Samsung Apple Huawei yani bu markaların dışına çıkmayın derim.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #8 xesduck dedi: Arkadaşım tecno pova Neo 2 aldı ve gayet memnun 4. ayı olacak. Evet. Genişletmek için tıkla... Bizim yeğen kullanıyor bayağıdır şikayetini duymadım. Yaklaşık fiyata redmi note 10/11s yada düz note 11/12 de bakabilirsin tabi fiyatlar uçmadıysa.
xesduck dedi: Arkadaşım tecno pova Neo 2 aldı ve gayet memnun 4. ayı olacak. Evet. Genişletmek için tıkla... Bizim yeğen kullanıyor bayağıdır şikayetini duymadım. Yaklaşık fiyata redmi note 10/11s yada düz note 11/12 de bakabilirsin tabi fiyatlar uçmadıysa.