A Adigearda Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Telefonuma root atmak istiyorum ama olmuyor. Bootloader kilidi açılmıyor. Bu modele uygun TWRP portu da yok. Ne yapmalıyım?
Telefonuma root atmak istiyorum ama olmuyor. Bootloader kilidi açılmıyor. Bu modele uygun TWRP portu da yok. Ne yapmalıyım?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 En basit root atma işlemi telefonun yazılımının boot imgsini Magisk ile düzenleyip TWRP veya flash programı ile flashlamaktır, eğer TWRP portu yoksa OrangeFox bakabilirsin veya bilgisayar programı.
En basit root atma işlemi telefonun yazılımının boot imgsini Magisk ile düzenleyip TWRP veya flash programı ile flashlamaktır, eğer TWRP portu yoksa OrangeFox bakabilirsin veya bilgisayar programı.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 12 Haziran 2024 #3 Bootloader kilidini açın. Magisk boot patch ile kurabilirsiniz.
A Adigearda Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #4 Heribert Yavuz dedi: Bootloader kilidini açın. Genişletmek için tıkla... Açılmıyor işte sorun orada. PC başından yaparken sürekli failed hatası alıyorum. Cheese Wizzard dedi: OrangeFox bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Orada da benim telefon modelim yok gördüğüm kadarıyla.
Heribert Yavuz dedi: Bootloader kilidini açın. Genişletmek için tıkla... Açılmıyor işte sorun orada. PC başından yaparken sürekli failed hatası alıyorum. Cheese Wizzard dedi: OrangeFox bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Orada da benim telefon modelim yok gördüğüm kadarıyla.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 12 Haziran 2024 #5 Fastboot flashing unlock Denediniz mi?
A Adigearda Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #6 Evet denedim. Onda da failed hatası veriyor.