Tecno spark 10 Pro alınır mı?

Bütçe
10000

Loqsy0917

Hectopat
Daha fazla  
Cok hoşuma gitti benim için kamera önemli bir de yavaş olmaması önemli. Bu gayet hoş ve güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece belirttiğiniz model değil, Tecno - Infinix markalarının yakınından - uzağından geçmeyin .

A34 almak varken bakmayın bile.

Neden herkes alınmaz diyor? Neyi var telefonun Samsung hoşuma gitmiyor bence arkası cok güzel tecno spark 10 Pro'nun çok hoşuma gitti oyunda oynamayacağım şarjıda 3 gün gider.

Sadece belirttiğiniz model değil, tecno - Infinix markalarının yakınından - uzağından geçmeyin .

Nedenini sorabilir miyim?

Neden herkes alınmaz diyor? Neyi var telefonun Samsung hoşuma gitmiyor bence arkası cok güzel tecno spark 10 Pro'nun çok hoşuma gitti oyunda oynamayacağım şarjıda 3 gün gider.

Nedenini sorabilir miyim?

Hoşunuza gittiyse neden konu açıyorsunuz? Bu tarz markalar kötü, bilinmeyen kalitesiz markalar, teknik servis sıfır, kalite sıfır, arayüzleri sıfır.

Hoşunuza gittiyse neden konu açıyorsunuz? Bu tarz markalar kötü, bilinmeyen kalitesiz markalar, teknik servis sıfır, kalite sıfır, arayüzleri sıfır.

Sizinde bilgilerinizi almak istedim sadece YouTube'da videolarını gördüm hepsi cok iyi alın diyor o yüzden.

Sizinde bilgilerinizi almak istedim sadece YouTube'da videolarını gördüm hepsi cok iyi alın diyor o yüzden.

O videolara pek inanmayın hocam, genellikle sponsorlu oluyor. Ya söylemiyorlar ya da çok ufak bir kısımda söyledikleri için fark edemiyorsunuz sponsorlu video olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…