Tecno Spark 20 1.30 dakika suda kalması problem olur mu?

Violet_1

Decapat
Daha fazla  
Telefonum Tecno Spark 20 (256 GB olan).

İnternette su testlerini görmüştüm; temizlemek niyetine telefonu suya attım. 1 dakika 30 saniye sonra çıkardım, temizleyip suları boşalttım. Bir sorun olmadı, tıkır tıkır çalışıyor ama şu an performansı düştü gibi hissediyorum. Bir şey olur mu, garantiye göndersem mi?

O psikolojik bir şeydir diye biliyorum performansı büyük ihtimalle aynıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
O telefonun suya dayanıklılık sertifikası IPX3. Yani yağmura ve 60 derecelik açıyla püsküren suya karşı dayanıklı demek, suya daldırıp 1.5 dakika beklettikten sonra çıkarın demek değil. Garantiye gönderseniz de kullanıcı hatası deyip reddederler.

Temizlemek derken 6klık bir telefondan ne bekliyorsun? Telefonun içi kirlenemez zaten cihaz birkaç gün sonra susarsa şaşırmayın.

Garanti dışına çıkmıştır o telefon, ayrıca bir kulak çöpü yada bi el cımbızı ilede temizlik yapabilirdiniz portlar için. Neden suya atma gereği duydunuz ki? Sonuçta elektronik birşey bu.

Temizlemek derken 6klık bir telefondan ne bekliyorsun? Telefonun içi kirlenemez zaten cihaz birkaç gün sonra susarsa şaşırmayın9k

Garanti dışına çıkmıştır o telefon, ayrıca bir kulak çöpü yada bi el cımbızı ilede temizlik yapabilirdiniz portlar için. Neden suya atma gereği duydunuz ki? Sonuçta elektronik birşey bu.
Hocam internette vardı atıyorlardı bir şey olmuyor diye bende atım dedim

Temizlemek derken 6klık bir telefondan ne bekliyorsun? Telefonun içi kirlenemez zaten cihaz birkaç gün sonra susarsa şaşırmayın.
9k hocam şuan telefonda bişey yok şuan iyi durumda susacagına inanmıyorum sustu diyelim masrafı ne kadar eder

Giderse masrafı ne kadar tutar

Giderse masrafı ne kadar tutar
Temizlemek derken 6klık bir telefondan ne bekliyorsun? Telefonun içi kirlenemez zaten cihaz birkaç gün sonra susarsa şaşırmaytutar
Hem hocam internette olan videolar da uyarı felan veriyor telefon bunları hiçbiri yaşanmadı bende aksine atmamış gibi davrandı telefon

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hocam eğer cihaz susarsa tamir ettirmene gerek yok cihazın %80 fiyatını isterler zaten.
Umarım kıyafetiniz kirlendiğinde Kirin üzerine asit dökmüyorsunuzdur.

Geçmiş olsun hocam eğer cihaz susarsa tamir ettirmene gerek yok cihazın %80 fiyatını isterler zaten.
Umarım kıyafetiniz kirlendiğinde Kirin üzerine asit dökmüyorsunuzdur.
Oha ama hocam

Kaç günde susar bu telefon bide susacağı%100 mü

Oha ama hocam

Kaç günde susar bu telefon bide susacağı%100 mü
Bide suya düsmesi ile perfonmansı etkiler mi

Son düzenleme:
Oha ama hocam

Kaç günde susar bu telefon bir de susacağı%100 mü?

Bir de suya düsmesi ile performansı etkiler mi?
İnternette biraz gezindim telefonu kapatıp ekranı yüzeye değecek şekilde yatırmak işe yarıyormuş sanırsam. Ne olur ne olmaz 4-5 saat bekletin böyle bence.
Yok hocam sıvı soğutma görevi gördüğü için daha iyi performans verir arada bir suya atın rahatlasın telefon.(!)

Troll konu galiba değilse çok vahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…