Widnees Picopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #1 Telefon Custom ROM hakkında hiçbir bilgim yok. Telefonuma uygun ROM bulamadım önerebileceğiniz bir ROM var mı?
Telefon Custom ROM hakkında hiçbir bilgim yok. Telefonuma uygun ROM bulamadım önerebileceğiniz bir ROM var mı?
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.314 Çözümler 45 Yer Bursa 21 Temmuz 2025 #2 Widnees dedi: Telefon Custom ROM hakkında hiçbir bilgim yok. Telefonuma uygun ROM bulamadım önerebileceğiniz bir ROM var mı? Genişletmek için tıkla... Cihazın yaygın bir model değil kolay kolay geliştiricisi çıkmaz GSI ROM'ları da pek kurmanı tavsiye etmiyorum.
Widnees dedi: Telefon Custom ROM hakkında hiçbir bilgim yok. Telefonuma uygun ROM bulamadım önerebileceğiniz bir ROM var mı? Genişletmek için tıkla... Cihazın yaygın bir model değil kolay kolay geliştiricisi çıkmaz GSI ROM'ları da pek kurmanı tavsiye etmiyorum.
Widnees Picopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #3 HakanXD dedi: Cihazın yaygın bir model değil kolay kolay geliştiricisi çıkmaz GSI ROM'ları da pek kurmanı tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bayağı araştırdım ama hiçbir destekleyen ROM bulamadım LineageOS gibi ROM'ların kaynak kodunu alıp kendi telefonuma göre düzenleyemez miyim? (Yapay zeka desteği ile) Son düzenleme: 22 Temmuz 2025
HakanXD dedi: Cihazın yaygın bir model değil kolay kolay geliştiricisi çıkmaz GSI ROM'ları da pek kurmanı tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bayağı araştırdım ama hiçbir destekleyen ROM bulamadım LineageOS gibi ROM'ların kaynak kodunu alıp kendi telefonuma göre düzenleyemez miyim? (Yapay zeka desteği ile)