TECNO SPARK 20 Pro+ İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
TECNO SPARK 20 Pro+

TECNO SPARK 20 Pro+ Akıllı telefonu inceledik ve performansını test ettik. Helio G99 Ultimate işlemciye sahip telefon sunduğu stabil performans ile dikkat çekiyor. Tecno Spark 20 Pro Plus telefonun fiyat bilgisi için tıklayın. Ekran Telefonun en öne çıkan kısmı olan ekran, 6.78” inç boyuta sahip. Kavisli ve AMOLED yapıda olan ekranın tazeleme hızı 120 Hz. […]

Devamı: TECNO SPARK 20 Pro+ İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ocak ayından beri telefonu aktif hâlde kullanıyorum. Tüm özelliklerinin hastasıyım. Çok seri ve akıcı bir deneyim sunuyor. Ancak virüs tarama uygulaması Instagram'a takmış durumda. Uygulamayı açmakta sık sık problem yaşıyorum. Bu bazen çok sinir bozucu oluyor. Onun dışında muazzam bir cihaz. Oyun performansı gerçekten çok iyi.

@Limon Kabuğu Neye maydonoz olmuşum, sen kimsin ayrıca? 1 hafta olmamış siteye kayıt olalı ne saçmalıyorsun her şeye maydonoz falan oluyorsun diyorsun.

Ne alakası var?
Abarttığın gibi bir telefon değil, şaka amaçlı dedim onu. Sıkıntısız kullanırsın umarım. Şu an ki fiyatı da ideal değil. Ocak ayında ne kadara aldın bilemiyorum
sorun vermez umarım.

@Limon Kabuğu Neye maydonoz olmuşum, sen kimsin ayrıca? 1 hafta olmamış siteye kayıt olalı ne saçmalıyorsun her şeye maydonoz falan oluyorsun diyorsun.

Abarttığın gibi bir telefon değil, şaka amaçlı dedim onu. Sıkıntısız kullanırsın umarım. Şu an ki fiyatı da ideal değil. Ocak ayında ne kadara aldın bilemiyorum
sorun vermez umarım.
İki tarafın karşılıklı güldüğü şeye şaka denir. Karşıdakini rencide eden hiçbir söz şaka değildir, olamaz da. Asıl sen kimsin de bana sataşma ve yorum yapma hakkını kendinde buluyorsun? Sana ne? Beğenirim beğenmem sana mı soracağım hangi markayı tercih edeceğimi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı