Widnees Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 Telefonumun stock ROM'unu kendi sitesinde göremiyorum. ROM'u indirebilecegim güvenilir bir site var mı?
Telefonumun stock ROM'unu kendi sitesinde göremiyorum. ROM'u indirebilecegim güvenilir bir site var mı?
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 919 Çözümler 3 31 Temmuz 2025 #2 Widnees dedi: Telefonumun stock ROM'unu kendi sitesinde göremiyorum. ROM'u indirebilecegim güvenilir bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Tecno Spark 20 Pro KJ6 | Firmware Drive firmwaredrive.com burda bulabildim bir tek güvenilir midir bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Widnees dedi: Telefonumun stock ROM'unu kendi sitesinde göremiyorum. ROM'u indirebilecegim güvenilir bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Tecno Spark 20 Pro KJ6 | Firmware Drive firmwaredrive.com burda bulabildim bir tek güvenilir midir bilmiyorum.
KS KS Widnees Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #3 Stockrom diye aratma yapınca bende bulabiliyorum benim dediğim resmi ROM yoksa güvenilir olan bir site var mı Artı 0 Eksi
Stockrom diye aratma yapınca bende bulabiliyorum benim dediğim resmi ROM yoksa güvenilir olan bir site var mı
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.222 Çözümler 7 Yer İstanbul 31 Temmuz 2025 #4 Widnees dedi: Stockrom diye aratma yapınca bende bulabiliyorum benim dediğim resmi ROM yoksa güvenilir olan bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilirlikleri tartışılır, pek bir kaynak yok. Artı 0 Eksi
Widnees dedi: Stockrom diye aratma yapınca bende bulabiliyorum benim dediğim resmi ROM yoksa güvenilir olan bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilirlikleri tartışılır, pek bir kaynak yok.
KS KS Widnees Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #5 Güvenilir kaynak yoksa bir uygulama yardımı ile telefonumdaki boot.img yi çıkartamaz mıyım? Artı 0 Eksi
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.222 Çözümler 7 Yer İstanbul 31 Temmuz 2025 #6 Widnees dedi: Güvenilir kaynak yoksa bir uygulama yardımı ile telefonumdaki boot.img yi çıkartamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Olabilir ancak nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok, firmaya mail atmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Widnees dedi: Güvenilir kaynak yoksa bir uygulama yardımı ile telefonumdaki boot.img yi çıkartamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Olabilir ancak nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok, firmaya mail atmayı deneyebilirsiniz.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.037 Çözümler 51 Yer Bursa 31 Temmuz 2025 #7 Widnees dedi: Güvenilir kaynak yoksa bir uygulama yardımı ile telefonumdaki boot.img yi çıkartamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Root veya dft olmadan zor gibi muhtemelen kendileri ROM dosyasını paylaşmamış biri başka bir telefondan dumplayıp sitesinde paylaşmış. Artı 0 Eksi
Widnees dedi: Güvenilir kaynak yoksa bir uygulama yardımı ile telefonumdaki boot.img yi çıkartamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Root veya dft olmadan zor gibi muhtemelen kendileri ROM dosyasını paylaşmamış biri başka bir telefondan dumplayıp sitesinde paylaşmış.