Merhaba arkadaşlar, bütçem düşük olduğu için 10 bin TL’ye Tecno Spark 30C aldım ve açmadan önce bir araştırayım dedim. YouTube falan baktım ve çoğu kişi iyi olduğunu söylüyor. Son olarak size sormak istedim, aranızda bu telefonu kullanan varsa iyi mi, kötü mü veya nasıl olduğunu söyleyebilir mi?
Bir şeyler oldu ve artık telefonum yok, sanırım. Bu model alınır mı? Bütçe önemli değil. Beklentim; eli yüzü düzgün, hatasız, şişmeyen arayüz ve iyi kamera. Öneri vermeyin.
Merhaba arkadaşlar, bütçem düşük olduğu için 10 bin TL'ye Tecno Spark 30C aldım ve açmadan önce bir araştırayım dedim. YouTube falan baktım ve çoğu kişi iyi olduğunu söylüyor. Son olarak size sormak istedim, aranızda bu telefonu kullanan varsa iyi mi, kötü mü veya nasıl olduğunu söyleyebilir mi?
Cihaz 7-7.5 bin lira arasında. Nasıl 10 bin liraya aldınız hocam. Cihazın gücüne göre donanımı biraz tartışılır. Ben Tecno ve Infinix serilerini çok seviyorum. Bazı modellerinde küçük kronik arızalar olsa da F/P ürünler olarak görüyorum. Özellikle Türkiye'de olmayan bazı modelleri çok seviyorum ve kullandım da.
Bende tekno spark 20 Pro var hiç memnun değilim yazılımı çok kötü ve koydukları işlemciyle RAM birbirini tutmuyor servisleri yetersiz ve parcaları hiçbir yerde yok 10k bütçeyle ikinci el bir Redmi Note serisine bakmanı öneririm.
Bende tekno spark 20 Pro var hiç memnun değilim yazılımı çok kötü ve koydukları işlemciyle RAM birbirini tutmuyor servisleri yetersiz ve parcaları hiçbir yerde yok 10k bütçeyle ikinci el bir Redmi Note serisine bakmanı öneririm.