Tecno Spark 40 alınır mı?

Bütçe
15000
Daha fazla  
Meslek
Gitarist
Yaklaşık 7-8 senedir kullandığım iPhone XS telefonum artık yavaşlamaya ve pil sağlığı iyice düşmeye başladı. Android bir telefon almayı düşünüyorum ve AI özellikleri, ekran kalitesi vs. (fiyatlarına göre) hoşuma giden bir marka olan Tecno markasından bir telefon almayı düşünüyorum. Spark 40 modeli fiyat ve özellikleri açısından bana uygun olan bir telefon gibi geldi ama Xiaomi gibi diğer markalar daha mı mantıklı olur yoksa bu telefon sizce bana yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 7-8 senedir kullandığım iPhone XS telefonum artık yavaşlamaya ve pil sağlığı iyice düşmeye başladı. Android bir telefon almayı düşünüyorum ve AI özellikleri, ekran kalitesi vs. (fiyatlarına göre) hoşuma giden bir marka olan Tecno markasından bir telefon almayı düşünüyorum. Spark 40 modeli fiyat ve özellikleri açısından bana uygun olan bir telefon gibi geldi ama Xiaomi gibi diğer markalar daha mı mantıklı olur yoksa bu telefon sizce bana yeterli olur mu?

Xiaomi'nin düşük segmentinden uzak durun. Önerim: https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-a36-fiyati,799034255.html

Samsung Galaxy serileri beni korkutuyor. A50, A02 ve A56 kullandım ve genelde yaklaşık 2 sene ömürleri oluyor. Şuan ki telefonumu 7-8 senedir kullandığımdan anlaşılacağı gibi benim tek derdim uzun ömürlü olması.

Samsung Galaxy serileri beni korkutuyor. A50, A02 ve A56 kullandım ve genelde yaklaşık 2 sene ömürleri oluyor. Şu anki telefonumu 7-8 senedir kullandığımdan anlaşılacağı gibi benim tek derdim uzun ömürlü olması.

Bu telefonu alın. Eğer almayacak iseniz maalesef yeni çıkan Redmi'ler uzun ömürlü olmuyor fakat Note 14 Pro bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı