Tecno Spark 7T arka planda uygulama çalıştıramıyor

al_ph

Decipat
Daha fazla  
Tecno Spark 7T model telefona sahibim, uzun zamandır kullanıyorum ve bunun gibi bir durumla daha önce karşılaşmadım. 4 GB RAM'e sahip 2.8 GB'sini Android 11 kullanıyor şimdiye kadar pek kasmadan kullanabiliyordum, fakat şimdi RAM kullanımına baktım telefon boşta bile 3.5 GB RAM'de çalışıyor ve arka plana aldığım uygulamalar direkt olarak arka planda çalışmayı bırakıyor, örneğin Spotify'dan müzik başlatıp arka plana attığımda müzik yaklaşık 10 saniye sonra falan kesiliyor. Ve telefonda daha önce olmayan kasma donmalar mevcut. Bir anda böyle olmaya başladı anlayamadım, sıfırdan kurmakla da uğraşmak istemiyorum, yardımcı olabilecek var mı?

Yeni telefon almaktan başka çareniz yok. 4 GB ram ile anca o kadar. 8 GB ve üstünü alın mümkünse.

Yeni telefon almaktan başka çareniz yok. 4 GB ram ile anca o kadar. 8 GB ve üstünü alın mümkünse.
Sıfırlayınca düzeldi, yazılımsal bir hata olmus Ramin azlığından değil yani

Yine öyle olmayacağını nereden biliyorsunuz?.Güncelleme yollamıyorlar artık sonuçta
Hocam o zaman karşılaştığım bu sorun Ramin 4 GB olmasından kaynaklı olmayan yazılımsal bir sorundu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…