Tecno Spark 8C 128 GB çok mu kötü telefon?

Makaleler
49
Merhaba,

Bu telefonda zincir marketlerde yok artık. Abimin aklına uydum aldım. Hatta kötü dedi ve gitti iPhone 11 aldı, bir yıl aradan sonra.

Pişman oldum ama para birikinceye kadar bunla idare etmek zorundayım. 5.000 TL'ye aldım Vatan Bilgisayar'dan. Kazık yedim sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylemek hoşuma gitmiyor ama 4.900'e Redmi 10C varmış. Yine de daha pahalı olup daha da kötü olan telefonlar var, "kazıklanmış" demezdim ben. Sonraki sefer burada sor öyle karar ver. Bir de mağazalar genel olarak kazık olur, çok yorumu olan internet mağazalarını tercih et.

Daha geçen MediaMarkt'da internetteki fiyatından 500TL daha ucuz olan bir anakart gördüm, ben gözlerime inanamayıp fiyatı tekrar kontrol edene kadar önümdeki etiket beyaza dönüp yavaşça fiyatı internetteki fiyattan 1000TL daha pahalı olacak şekilde güncelledi. Etiketin elektronik olduğuna mı şaşırayım yeni fiyata mı şaşırayım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…