Tecno Spark 8C 128 GB ne kadar dayanır?

Makaleler
49
Tecno Spark 8C giriş segment bir telefon olduğunu biliyorum. Ancak beni nereye kadar götürür bilmiyorum.

Telefon tık diye kapanıp bozulur mu? Daha 1 yıl daha garantisi var. Hiçbir sorun yaşamadım telefonda. Tahmini ömrü şu kadar diyebilir miyiz?

İyi Sosyaller.

O kadar da değildir hocam. 2 3 yıla uygulamalarda kasmaya başlar. Ben kassa da kullanırım derse olabilir.
Kasmaya başlamaz. Elektronik cihaz bunlar. İnsan gibi yorulmaz. Yeni gelen güncellemeler cihazı zorlayabilir belki.

Kasmaya başlamaz. Elektronik cihaz bunlar. İnsan gibi yorulmaz. Yeni gelen güncellemeler cihazı zorlayabilir belki.

Güncelleme olmazsa sıkıntı olmaz mı? Böyle anladım, yanlış anlamadiysam. Devam etsin de benim için yeter. Başka bir şeye gerek yok. Oyun oynayan biri değilim. Klâsik sosyal medya uygulamaları ve fotoğraflar haricinde bir şeyde kullanmıyorum. YouTube'dan video falan izliyorum, o kadar. Başka bir şey yok. İyi mı bilmiyorum ama 5000 mAh bataryası var.

Güncellemeleri de yap sen. YouTube için falan fazlası ile iş görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…