Tecno telefonum kilitlendi

selmaxna

Centipat
Daha fazla  
Tecno marka telefonum kilitlendi, şifre l şeklinde ama asla kabul etmiyor, telefoncular format atılmaktan başka yolu yok diyor ama format attiramam ders notlarım ses kayıtları hepsi orada, bunu formatsiz nasıl çözebilirim?

Merhaba hocam, babam da Tecno kullanıyor ve bu zamana kadar 2 kere onun telefonu da bu şekilde kilitlendi. Telefonu yeniden başlatınca çözülüyor bu sorun.

Merhaba hocam, babam da Tecno kullanıyor ve bu zamana kadar 2 kere onun telefonu da bu şekilde kilitlendi. Telefonu yeniden başlatınca çözülüyor bu sorun.

Merhaba telefonu yeniden başlatmayı denedim ama olmuyor, format atamam bütün her şeyim orada mahvolurum ben ne yapacağımı bilmiyorum, L deseni yaptım kabul etmiyor 480 saniye sonra tekrar deneyin diyor, ekranda sadece geri tuşu var.

Merhaba telefonu yeniden başlatmayı denedim ama olmuyor, format atamam bütün her şeyim orada mahvolurum ben ne yapacağımı bilmiyorum, L deseni yaptım kabul etmiyor 480 saniye sonra tekrar deneyin diyor, ekranda sadece geri tuşu var.
Fotoğraflar, telefon rehberi gibi şeyler otomatik yedekleniyor. Bunlar dışında önemli şeyler varsa biraz zor kurtarırsınız.

Tecno marka telefonum kilitlendi, şifre l şeklinde ama asla kabul etmiyor, telefoncular format atılmaktan başka yolu yok diyor ama format attiramam ders notlarım ses kayıtları hepsi orada, bunu formatsiz nasıl çözebilirim?

Tecno müşteri hizmetlerine ulaşın. Onlar size yardımcı olacaktır.

Tecno müşteri hizmetlerine ulaşın. Onlar size yardımcı olacaktır.
Onlar muhtemelen yardımcı olamaz.
Format atılınca geri gelir mi hepsi ses kayıtları da dahil
Bunlar otomatik yedekleniyor. Sizde açık mı bakmanız gerekiyor, Google hesabında gözükür. Ses kayıtlarını bilmiyorum.
Screenshot_20241029-125921_Google Play Hizmetleri.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı