Tecno alinir mi?

Daha fazla  
Tecno Spark Slim 5G de NFC var 5G destegi var onu mu alsam diye kararsiz kaldim. Kamerasi guzel AI silgisi var yapay zekadi guzel ve sağlam bir telefon şık ve kamerasinda isik var. Ben o telefonu mu alayim yoksa ona benzer ayni ozellikleri olan şık bir tane telefon mu onerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tecno Spark Slim 5G de NFC var 5G destegi var onu mu alsam diye kararsiz kaldim. Kamerasi guzel AI silgisi var yapay zekadi guzel ve sağlam bir telefon şık ve kamerasinda isik var. Ben o telefonu mu alayim yoksa ona benzer ayni ozellikleri olan şık bir tane telefon mu onerirsiniz?

Spark serisini pek sevmem. Alt segment cihazlar üretir. Camon serisine bakmanı tavsiye ederim. Yine Slim cihaz istiyorsan ve amacın oyun oynamaksa pova 7 Ultra 5G'ye bakmanı öneririm. Slim olması önemli değil oyun oynayacağım dersen Infinix GT 30 Pro'ya bak. Oyun oynamayacağım ancak Slim olsun diyorsan Infinix Hot 60 Pro Plus'a bakabilirsin.

Telefon inceliği haricinde elle tutulur hiçbir şey sunamadığı için çıktığı günden bu yana kısa sürede yüzdesel anlamda en çok değer kaybı yaşayan model oldu sanırım. Bu kadar ince cihaza bir de plastik kasa nasıl sağlam ve şık oluyor. Fosilleşmiş Nothing Phone 1 bile daha mantıklı bir cihaz bunun yanında. En azından elinize aldığınızda amiral gemisi bir cihazmış hissini veren materyal kalitesi disko topu gibi de ışıkları var.

Cmf phone 1 Batarya ve ekranı iyi ve 4 yıl garantisi var herhalde tam bilmiyorum evafone sitesine telefonu kaydederseniz veriyor herhalde 2+ yıl ve 200tl pazarama kupon var + 500tl ziraat veya garanti kart varsa iade alabilirsiniz belki garanti kart alt limit 10000tl bu arada veya honor 400 bakabilirsiniz isterseniz 18.000 tl inince ve bu kampanyalar ile yine alabilirsiniz 500tl iade.

Son düzenleme:
Maksimum bütçe nedir? Önermem Tecno'yu. Fiziksel mağazalardaki çalışanlar tarafından müşteriye çok üst düzey bir marka gibi tanıtılıyor ama aslında gerek yazılım gerek diğer kısımlarda genel olarak vasıfsız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı