B Bravo33 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, Tecnopat videolarında GPU, CPU kullanımı değerlerini hangi program ile oyun içinde görebiliyor acaba? Bu programın ismi nedir acaba? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2015
Merhaba arkadaşlar, Tecnopat videolarında GPU, CPU kullanımı değerlerini hangi program ile oyun içinde görebiliyor acaba? Bu programın ismi nedir acaba? Teşekkürler.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2015 #2 MSI Afterburner
B Bravo33 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2015 #3 YKTYN dedi: MSI Afterburner Genişletmek için tıkla... Tam olarak oyuna girdigimizde Aktif olmuyor. Fan hızı mhz ayarı penceresi geliyor. Nasil aktif edecegiz cpu ve gpu kullanımını görmek için ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2015
YKTYN dedi: MSI Afterburner Genişletmek için tıkla... Tam olarak oyuna girdigimizde Aktif olmuyor. Fan hızı mhz ayarı penceresi geliyor. Nasil aktif edecegiz cpu ve gpu kullanımını görmek için ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 6 Mayıs 2015 #4 Bu şekilde: Video rehberi de gelecek.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 6 Mayıs 2015 #5 Recep Baltaş dedi: Bu şekilde: Eki Görüntüle 67349 Video rehberi de gelecek. Genişletmek için tıkla... Ufak çaplı bir rehberimiz vardı ama. Tabi videolu hiç fena olmaz, bu vesileyle Afterburner'in nimetinden daha fazla kişi yararlanacak.
Recep Baltaş dedi: Bu şekilde: Eki Görüntüle 67349 Video rehberi de gelecek. Genişletmek için tıkla... Ufak çaplı bir rehberimiz vardı ama. Tabi videolu hiç fena olmaz, bu vesileyle Afterburner'in nimetinden daha fazla kişi yararlanacak.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 6 Mayıs 2015 #6 Ben ayarları aynen böyle yapıyorum fakat GPU ve FPS bilgilerinden başka bir şey göremiyorum.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 6 Mayıs 2015 #7 Saykopat dedi: Ben ayarları aynen böyle yapıyorum fakat GPU ve FPS bilgilerinden başka bir şey göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Görünmesini istediğiniz değerin üstüne gelerek en altta da ''OSD'de göster'' işaret koyuyor musunuz? Patronlar (Recep Baltaş, Ali Güngör) daha iyisini yapana kadar bu konu da size yardımcı olacaktır: MSI Afterburner ile oyunda ekran kartı sıcaklığı ve kullanımını öğrenme | Technopat Sosyal
Saykopat dedi: Ben ayarları aynen böyle yapıyorum fakat GPU ve FPS bilgilerinden başka bir şey göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Görünmesini istediğiniz değerin üstüne gelerek en altta da ''OSD'de göster'' işaret koyuyor musunuz? Patronlar (Recep Baltaş, Ali Güngör) daha iyisini yapana kadar bu konu da size yardımcı olacaktır: MSI Afterburner ile oyunda ekran kartı sıcaklığı ve kullanımını öğrenme | Technopat Sosyal