Tecnopat ve giriş sorunları

• Konuyu başlatan Mr_YAMYAM
  • Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
M

Mr_YAMYAM

Ziyaretçi
Bir süreden beri tecnopat'a gerek girişte gerekse mesaj göndermede sıkıntılar gözlemlemekteyim. İnternet explorer, google chrome ve mozilla ile ayrı ayrı denemelerimde aynı sorunlarla karşılaşmaktayım. Üstelik bu sorun linux işletim sistemlerinde de görülmektedir.
Google chrome hariç tüm tarayıcılarım günceldir. Online oyun sitesi Gamyun da ise bu tür sorunlar pek olmamaktadır.

Benzer sorunu başka yaşayan arkadaşlar var ise fikir alışverişinde bulunmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesaj yazarken değil fakat birkaç kez -özellikle geceleri- giriş yaparken sorun yaşadım. Yakın zamanda bu durum artmaya başladı.

Adobe ve java eklentileri ile ilgili araştırmalarım sürmektedir. Sanırım bu iki eklenti internette ciddi aksaklıklar yaratıyor.

Valla sırf Technopat değil internette bu gibi sorunlar oluyor.

Mesela Chrome kendisi Flash Player dahili olarak getiriyor, fakat bazen Flash Player yükleyin gibi saçma sorunlar olabiliyor.

Valla sırf Technopat değil internette bu gibi sorunlar oluyor.

Mesela Chrome kendisi Flash Player dahili olarak getiriyor, fakat bazen Flash Player yükleyin gibi saçma sorunlar olabiliyor.

İşte o saçma sorun falan değil. Milleti keklemeye çalışan virüs siteler. Çok da yiyen gördüm. En başta da kendini benden akıllı zanneden bi arkadaşım geçen o virüsü bi güzel yemiş... Sonra da gelmiş bana yok kuzen vardı o esnada PC'de diyor.

Biraz akıl mantıkla hiçbir sitenin bu hatayı vermeyeceğini anlayabilirsiniz. Flash entegre gelen tarayıcıda ne flash hatası...

Uzunca süren araştırmalarım ve cebelleşmelerim sonucunda mesele çözülmüş durumdadır.

Test bilgisayarımda yapmış olduğum bazı denemelerde, özellikle ADOBE ve JAVA yan uygulamalarında ciddi açıklar gözlemlenmiştir. Recep bey'in söylemiş olduğu gibi, bu yan uygulamaları herhangi bir site aracılığı ile yaptığımda sonuç alınamadığı görülmüştür.
Sonuçta gerçek anlamda güncelleme işlemleri sadece o eklentilerin resmi sitesinden gerçekleştirilebilmiştir.
Şimdilik bir sorun görülmese de sistem sağlığı açısından dikkatli olunması gerektiğini düşünmekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…