Tecnopc Marka Bilgisayar Kullanan Var mı?

210326

Kilopat
6-7 yaşlarındayken televizyondan sipariş ettiğimiz iyi bir bilgisayardı. Markası Technopc idi. Tecnopc Gamer bu kasaya benziyordu ama önünde Tecnopc yazısı vardı, çiçekler falan vardı. Isıyı gösteren ekran aynı ordaydı. Başlatma ve reset tuşu yukardaydı. USB girişleri ısı ekranının yanındaydı. Set olarak sipariş etmiştik, mause ve klavye de aynıydı. Bulabilen veya hala kullanan varsa bana ulaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adını daha önce duymamış olmanız o ürünün kötü oldugu manasına gelmez. Özellikleri hiç de fena degil, ekran kartı kapasitesini artırınca baya iş görür. cs 1.6 nın neyi var açılmayacak? Celeron 550 işlemcili 512 mb ramli harici ekran kartı bulunmayan laptopta oynardım ben onu. Kapatalizm bize son sistemleri uçuş diye tanıtınca, insanlar eksi donanımların çöp oldugunu zannediyorlar.

Adını daha önce duymamış olmanız o ürünün kötü oldugu manasına gelmez. Özellikleri hiç de fena degil, ekran kartı kapasitesini artırınca baya iş görür. cs 1.6 nın neyi var açılmayacak? Celeron 550 işlemcili 512 mb ramli harici ekran kartı bulunmayan laptopta oynardım ben onu. Kapatalizm bize son sistemleri uçuş diye tanıtınca, insanlar eksi donanımların çöp oldugunu zannediyorlar.
Keşke hangi firma için yazdığıma baksaydınız...

Keşke hangi firma için yazdığıma baksaydınız...
Kusura bakma kardeşim cevabımı tekrardan okuyunca biraz tepki sezdim. Ama sizin koydugunuz linkteki bilgisayar da cs 1.6 açar. Garantisini veriyorum hatta. Source yi(2.5 ti sanarım) de rahatlıkla açar. 4 gb ram i5 işlemci(eski bile olsa) bir çok oyunu açar, sadece fps sıkıntı olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı