Çözüldü TecomaHorizonzifInstall dosyası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye

Nedir acaba? Ayrıca AVG Antivirus'ü de silemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

Bilgisayar da çok yavaşladı. Ne yaparsam hızlanabilir?
2 GB RAM, Intel Celeron B820 işlemci var.

Son düzenleme:
Çözüm
Raporda görünür bir zararlı yok. Avast/AVG'nin kalıntılarını kaldırmak için kendi aracını güvenli modda çalıştırın. Sistemi hızlandırmak için Steam ve Team Viewer'i devre dışı bırakabilirsiniz. Tecomahorizon'u kaldırmak için de Emsisoft taraması yapabilirsiniz dediğim gibi. Fakat tarama yapmadan önce güncellemeyi unutmayın.

Nasıl paylaşacağım?
HijackThis raporu paylaşın. Bu kadar kasması normal değil, kaynakları tüketen bir işlem mi var?
Zaten bilgisayar 12 yaşında, 2 adet HDD var ondan dolayı da kasabilir bence. Bir de format atıyoruz, bilgisayar hızlanıyor 1-2 program indirince yavaşlıyor.
Şimdi Kaspersky ile tam tarama yapıyorum. Ağ bağlantısını kestim.

Son düzenleme:
Nasıl paylaşacağım?

Kaspersky'den kaynaklı olabilir, yeni mi yüklemiştiniz? Ben size onunla tarama yapmanızı söylememiştim. Tespit edenler arasında Kaspersky yok zira.

Malwarebytes kasıyorsa, Emsisoft ile taramayı deneyin.

Evet, şimdi indirdim. Hemen silip Emsisoft ile tarama yapıyorum hocam.
Download HiJackThis Fork - MajorGeeks Hocam burada bir sürü download butonu var. Hangisine basacağım?

Son düzenleme:
Buradan indirin.

Hocam bu işlem ne kadar sürebilir? Bilgisayar benim değil, bir akrabamın. Acil olarak 2 saate istedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…