Tecrübeli bir sporcu ile dövüştüm

Daha fazla  
16 yaşındayım 95 kiloyum 21 yaşında 80 kilo kaslı 12 yıldır spor yapan bir şahıs var.
Ben 2 yıldır kick boks yapıyorum o 12 yıldır.
Hocamız başımızda olsa dövüştürmezdi ancak ben kendi isteğimle kendimi denemek için dövüşmek istedim.
İlk başta güzeldi ama çok açık verdim o yüzden şu an başım ağrıyor. Onun dışında dudağımın üst kısmını yardı nasıl oldu bilmiyorum ama karaciğerime hayvan gibi vurmasına rağmen şu an karaciğerimde bir acı hissetmiyorum. Çocuğun malum bölgesine 4 kere vurdum. Ve çocuk beni uyardı. En sonunda sinirlenip çok fazla girişti bende dayanamadım sinirime hakim olamayıp bir daha vurdum ve bağırmaya başladım sinirden. Sonunda kafam çok acımaya başlayınca dur dedim durmadı 2 3 defa dediğimde durdu. Bayağı bir sıkıntı çıktı sonrasında tartışma oldu. Hocalar ayırdı. Ayrıldık bitti gitti ama içimde halen yenildiğim için içime yediremiyorum 12 yıllık bir tecrübe karşımdaki eleman ama 2 yıllık tecrübemle onu yerede serebilirdim bence.

16 yaşındayım 95 kiloyum 21 yaşında 80 kilo kaslı 12 yıldır spor yapan bir şahıs var.
Hocamız başımızda olsa dövüştürmezdi ancak ben kendi isteğimle kendimi denemek için dövüşmek istedim.
İlk başta güzeldi ama çok açık verdim o yüzden şu an başım ağrıyor. Onun dışında dudağımın üst kısmını yardı nasıl oldu bilmiyorum ama karaciğerime hayvan gibi vurmasına rağmen şu an karaciğerimde bir acı hissetmiyorum. Çocuğun malum bölgesine 4 kere vurdum. Ve çocuk beni uyardı. En sonunda sinirlenip çok fazla girişti bende dayanamadım sinirime hakim olamayıp bir daha vurdum ve bağırmaya başladım sinirden. Sonunda kafam çok acımaya başlayınca dur dedim durmadı 2 3 defa dediğimde durdu. Bayağı bir sıkıntı çıktı sonrasında tartışma oldu. Hocalar ayırdı. Ayrıldık bitti gitti ama içimde halen yenildiğim için içime yediremiyorum 12 yıllık bir tecrübe karşımdaki eleman ama 2 yıllık tecrübemle onu yerede serebilirdim bence.

Takma kafana sonuçta çok deneyimli herif bir de 95 kilo çok senin için boyun kaç bilmiyorum ama zayıflasan iyi olur. Ayrıca o bölgeye vurmanız hiç hoş değil çok büyük terbiyesizlik bir de spor salonunda.

Bilerek mi özel bölgeye vurdunuz sinirlenmesi gayet normal.

Ama yere serememişsin. Matematik ve tecrübe yalan söylemez. İyi güzel bir dayak yemişsin.
bu ne demek ya iyimisiniz.? beni gerçekten güzel bir dayak atsaydı 2 3 gün ayakta duramaz olurdum. ben kendim dövüştükten sonra 2 kilometre evime kadar yürüdüm sadece dudağımın üstü yarıldı oda benim tecrübesizliğimden dolayın oldu. neden böyle birşey dedinizki üzüldüm

Kendisi 95 kilo. Karşı taraf 80 kilo ama tecrübeli ve güçlü.
12 yıldır spor yapıyor sence yenebilme ihtimalim varmı

Hocam karaciğerinize vurmuş hastaneye gidin. Rahmetli dayım trafik kazası geçirmişti çiziği bile yoktu 2 hafta sonra karaciğerden öldü.
yok yabişey olmaz şu an acımıyor 1 gün oldu

@Topraksevdalisi743 zor.
12 yıllık dövüşçü diyorsun. Arada 10 yıl tecrübe farkı var.
12 yılda eli armut toplamıyor ya.
Ama olabilir de bir yandan.
15 kilo daha ağırsın. Ama gelişimini tamamlamamışsın daha. Sen 16 adam 21 yaşında. Sen 20 adam 25 yaşlarında olsa neyse derdim. 95 kilosun ama muhtemelen yağ oranın çok yüksek.
Bir de haketmişsin. Adamın malum yerine neden vuruyorsun?
Kafana yumruk yemekten kafan acımış, pes etmişsin daha yediremiyorum diyorsun.

@Topraksevdalisi743 zor.
12 yıllık dövüşçü diyorsun. Arada 10 yıl tecrübe farkı var.
12 yılda eli armut toplamıyor ya.
Ama olabilir de bir yandan.
15 kilo daha ağırsın. Ama gelişimini tamamlamamışsın daha. Sen 16 adam 21 yaşında. Sen 20 adam 25 yaşlarında olsa neyse derdim. 95 kilosun ama muhtemelen yağ oranın çok yüksek.
Bir de haketmişsin. Adamın malum yerine neden vuruyorsun?
Kafana yumruk yemekten kafan acımış, pes etmişsin daha yediremiyorum diyorsun.
yağ oranım yüksek falan değil şu anda göbeğimde az bucuk küçük bi yağ var ancak sırtımda ve yan çevremde biraz var ama çok değil dıştan fit görünüyorum üstümü çıkarsam bile siz yaşımdan dolayın kilolu olduğumu düşünüyorsunuz dayak yemek kafama yumruk yemekten acımasımı yoksa gözümün yüzümün şişip yerde bayılıp kalmammı oluyor? siz açıklayın

Kavga dövüş boş insanların işi. Böyle şeylerin kazananı olmaz. Onu dövdüğünü varsayarsak yarın daha güçlü birine çatınca dayak yiyip hastanelik olabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı