Tecrübeli Roblox Studio eğitmeni arıyorum

XxtilkiloverXx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben azıcık lua script hakkında bilgili biriyim ama azıcık bana tecrubeli bir öğretmen lazım. 13 yaşındayım ve detaylı bir şekilde öğrenmek istiyorum, maalesef hiç param yok.

Paran yoksa neden eğitmen arıyorsun? Elinin altında internet var dostum aç, bak.

Hiçbiri istediğim bilgileri vermiyor detaysızlar ben bedavaya milyon insana yardım ettim azıcık vijdanları varsa yardım ederler etmezselerde canları sağ olsun

Merhaba, ben azıcık lua script hakkında bilgili biriyim ama azıcık bana tecrubeli bir öğretmen lazım. 13 yaşındayım ve detaylı bir şekilde öğrenmek istiyorum, maalesef hiç param yok.

Bu tarz eğitimleri insanlar niye parasız versin ki? Yaşadığın yıl için şansına internet ve bir dolu şey var yerinde olsam eğer beceremiyorsam bırakır Ruby programlama dilini öğrenir RPG maker ile oyun tasarlar ve parayı bulurdum.

Sistemim sadece buna yeter o yüzden ve ben öyle profesyonel değil sacedeyardım edebilecek normal bir insan istiyorum aynı kanka gibi.

Sistemim sadece buna yeter o yüzden ve ben öyle profesyonel değil sacedeyardım edebilecek normal bir insan istiyorum aynı kanka gibi.

Ruby programlama dilleri arasında en basiti yalnız? Öğrenmesi kolay ustalaşması zor dillerden biri demek sanırım yanlış olmaz RPG maker ise sistem istemeyen uygulamalardan biri kendi tasarladığım basit bir oyun da var hatta (5-6 dakikalık bir oyun)

Teşekkürler ama Roblox Studio'dan da bir oyunum olması hoşuma gider.

Kimse ücretsiz eğitim vermez neden böyle bir arayışa girdin? Bir sürü kaynak, video vardır bence vakit kaybetmeden kendin öğrenmeye başla. İyi çalışmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…