Tectonic ve Terrabelender modları Minecraft farmlarını bozar mı?

canris

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, tectonic ve terrablender modlarını kuracağım. RAID, iron golem, slime, wither iskeleti vb. farmları bozar mı?
Farmların çalışma mantığına bakılırsa bozmaması lazım fakat bu modlar dünya jenerasyonunu değiştirdiği ve düzenlediği için aklıma takıldı.
Mesela slime farm, chunk temelli çalışan bir sistem ve bu modlar orijinal dünyanın yapısını tamamen değiştiriyor.
Sizce bozar mı?

Modlar aktiveyken yeni dünyanın kurulması sağlıklı olur bence diğer türlü halihazırda mevcut bir dünya üzerine sonradan bu modlarla girmek sıkıntı çıkarabilir sanırım.

Modlar aktiveyken yeni dünyanın kurulması sağlıklı olur bence diğer türlü halihazırda mevcut bir dünya üzerine sonradan bu modlarla girmek sıkıntı çıkarabilir sanırım.
Yeni dünya kurarsam dünya sıfırdan ona adapte bir şekilde kurulacağı için bence farmlarda vs. sorun olmaz. Ben gereksiz chunkları silip bu modlar ile o chunkları yenileyecektim. Farmları o yüzden çalışır mı diye sormuştum. Sanırım yeni dünya açarak oynamam daha sağlıklı duruyor.

Çıtırından risk alınabilir bence sonuçta bu işler böyle öğreniliyor save al ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…