TED ücretli yazılım mühendisliği nasıldır?

499604

Hectopat
Arkadaşlar sorum yukarıda, cevaplarsanız sevinirim. Staj dolayısıyla Ankara'dayım. Ankara'da bir üniversiteden başka şansım yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sorum yukarıda, cevaplarsanız sevinirim. Staj dolayısıyla Ankara'dayım. Ankara'da bir üniversiteden başka şansım yok.

TED Yazılım Mühendisliği eğitimi oldukça başarılı, öğrencilerinin birçok kurumsal şirkette staj yaptığını LinkedIn’de gördüm.

Ted yazılım mühendisliği eğitimi oldukça başarılı, öğrencilerinin birçok kurumsal şirkette staj yaptığını LinkedIn'de gördüm.

Dolmamış bile hocam üniversite ücretli olduğu için.

Ted yazılım mühendisliği eğitimi oldukça başarılı, öğrencilerinin birçok kurumsal şirkette staj yaptığını LinkedIn'de gördüm.

Bir de hocam ben sınava 2025'te gireceğim 2025'e kadar dolar mı?

Kontenjan açısından soruyorum.

@785052

Son düzenleme:
Dolmamış bile hocam üniversite ücretli olduğu için. Bir de hocam ben sınava 2025'te gireceğim 2025'e kadar dolar mı? Kontenjan açısından soruyorum.

Dolmamış olması tamamen fiyatlardan ötürü. Son 2 senedir vakıf üniversitelerine ciddi zam oranları geliyor, bu yüzden uygun fiyatlı vakıflar daha fazla ön plana çıkıyor. TED Üniversitesi eğitim olarak her ne kadar iyi bir üniversite olsa dahi fiyatları oldukça yüksek olduğu için puanı yükselir mi bilmiyorum. Ancak Ankara’da uygun fiyatlı oldukları için Ankara Medipol Üniversitesi ile Türk Hava Kurumu Üniversitesi puanları yükseliyor, diğer vakıflar daha yüksek ücretli olduğu için puanları ya sabit kaldı ya da düştü. Bunun sebebi eğitim kalitesinin düşmesi değil, tamamen ekonomik.

Hocam o zaman 2024'te dolmaz aynı şekilde 2025'te de. Hem dolmaması benim için bir fırsat.

Burada koptum hocam.

Fiyatlara sürekli zam geldiğini düşünürsek evet dolmayacak gibi hocam.

İşte bunu düşünüp ücretli kontenjanını azaltıp %50 burslu kontenjan açabilirler. Sonuçta kontenjanların dolması vakıf üniversiteleri için oldukça önemli. Fiyat yükselse dahi %50 burs daha uygun olacağı için talep yüksek olur ve yüksek puan ile kapatır. Ama bu sadece bir tahmin, dediğin gibi de olabilir tabiki.

Merhaba @499604. Bildiğim kadarıyla TED Üniversitesi Dikey Geçiş Sınavı ile öğrenci almıyor, sadece YKS ile öğrenci alıyorlar, ve ücretli olması biraz dezavantajlı görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…