Teemo ile ilk maçım nasıl?

Menemenmen

Decapat
Teemo ile top oynadım ve 11/5/3 gittim. Ayrıca Win aldık. Oyun sınunda bana a- verdi. Sizce bu ilk maç için iyi midir? Teemo ile iyi oynadığımı düşünüyorum.

Teemo ile top oynadım ve 11/5/3 gittim. Ayrıca Win aldık. Oyun sınunda bana a- verdi. Sizce bu ilk maç için iyi midir? Teemo ile iyi oynadığımı düşünüyorum.

Hocam maçı görmeden sonuca göre bir şey diyemeyiz ve rankına göre tabii ki de hem rakibinin feedlemediğini nasıl bilelim.

Hocam maçı görmeden sonuca göre bir şey diyemeyiz ve rankına göre tabii ki de hem rakibinin feedlemediğini nasıl bilelim.
Feedlemedi hiçbiri ekstra olarak bizim yasuo afk idi

Rankım yok 16 seviyeyim yeni başladım oyuna

Karşına iyi oyuncular gelmemiştir o yüzden öyle bir skor almışsınızdır. Ayrıca sanırım yeni bir oyuncusunuz bilginiz olsun LoL gibi bir oyunda skorun gram önemi yoktur. Sadece skorun iyiyse arada gösteriş yaparsın o kadar. Takıma göre vurduğun hasar, aldığın kuleler, izlediğin strateji, ne zaman koridoru ittin veya dondurdun, kime yardıma gittiğin gibi şeyler daha önemli. Bu sebeple maçını izlemeden iyi veya kötü denilmez.

Foto atayım

Dosya Ekleri

• 0FB0EA4D-1ABA-415A-8472-C1359D94A216.jpeg
    247,2 KB · Görüntüleme: 69
  • D55BE281-7DB6-49B0-B6B2-F54892272A4E.jpeg
    257,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 653E5076-64AB-4B16-B0AB-09DCD4812BD1.jpeg
    251,5 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…