Tehdit e-postası

Normalde böyle mesajları dikkate almam ama şifremi verince endişelendim şifre eski hangi site için kullandığımıda hatırlamıyorum.
Veritabanı hacklenmiş eski bir site muhtemelen . İki adımlı doğrulamayı açın ve bu şifreyle aynı olan sitelerdeki şifrenizi değiştirin. Ve artık umrunuzda bile olmasın .

Geçenlerde bir mail geldi. Android kullanıcısıyım ama nasıl tufaya düştüm bende anlamadım. Bir dekont var apple store'dan alışveriş dekontu isim, cisim, mail adresi herşey bana ait ve $49.99 yazıyor ulan noluyoruz dedim ama diyiş o diyiş. PDF dosyasına tıkladığım günden beri hergün mail adresime farklı platformlarda kullandığım üyelik ismi ve şifrelerim mail olarak farklı kişilerden gelmeye başladı. . . Umurumda bile değil ne oluyorsa olsun.

Bu rahatlıktan istiyorum . Takmamak gerek falan ama bu kadar olduğunda ben takardım açıkcası .

Üyelik ismin ve şifreni başka yerlerde kullanıyorsan pek fazla umursamamazlık yapma.

Temiz bir format at ve tüm şifrelerini değiştir. Bilgisayarına o PDF dosyası ile kim bilir ne yüklenmiştir.

Ben biraz endişelendim doğrusu

Yaklaşık 3 haftadır bekliyorum birşeyler olsunda uğraşı çıksın diye ama bişe olduğu yok artık ortaklaşa kullanıyoruz üyeliklerimi heralde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…