Tehdit ediliyorum

Maalesef birisi bize saldırdığında bizi koruyacak kimse bulamayabiliriz. Bu durumda aslında düşünecek olursak orman kanunu halen geçerli. Tabi sonrasında adalet arayışı başlar ancak ne kadar yeterli olur ve sizde yarattığı tahribatı önler mi aslında tam da önlemeyebilir.

Taktik yapıp korkmuş gibi yapmakta mümkün. Bazen daha akılcı hareket etmek gerekebilir. Çünkü pisliğe bulaşırsan senin de elin pisleniyor ister istemez. Olayların daha da büyümesini istemiyorsunuz. Sokağa çıkınca sürekli bir saldırı altındaymışsınız hissi hiç de güzel bir his olmasa gerek. Tehdit edilmek bile insanın psikolojisini bozabiliyor.

Aslında tehdit önemli bir suç olmalı ama maalesef henüz o kadar ileri bir adalet sistemine sahip değiliz.

Ama ne olursa olsun o son noktada orman kanunu işliyor. Henüz o anda bizi koruyacak bir teknoloji maalesef gelişmedi.

Ergenlik çağında hata yapma oranı çok yüksek. Çarşamba günü hastaneye gitmiştim iki kız bir erkek için kavga etmişler kızın biri diğerini üç yerinden bıçaklamıştı.

Bende ondan korkuyorum polise gitmesini öneriyorum tabii dedesi gilde keleş falan varsa sıkıntı yok. Korkutur.

Bende bilerek konuşurken korkuyormuş gibi mesajlarla cevap vermeye çalıştım sence bu durumda akıllıca davranmış mıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bana cazip geldi.

Pompalı tabanca falan olur mu
Pompalı tabanca diye birşey yokda neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…