Benzer bir durum başıma gelmişti. Bir kızla konuşuyorum diye arkadaşları bana yazmışlardı ben de okulun reisine söyledim o arabuluculuk yaptı bir daha rahatsız etmediler beni.
Sen de okulun reisine ya da mahallenin abilerine falan söyle.
Hocam onların nasıl kişiler olduklarına bağlı. Apartman çocuğu iseler işin içine polis girerse çekilirler ama mahalle çocuğu iseler daha hoşlarına gider. Hava atarlar kendi aralarında.
Muhtemelen onların da amacı korkutup istediklerini yaptırabilmek. Daha ötesine de geçebilirler bunu bilemeyiz. Buna ne kadar hazırsın bence bunu düşün. Gerçekten o kişi senin için çok mu önemli bunu düşün. Mümkün olduğu kadar o kişilerle iletişim kurmamaya çalış. Onlar yazsın dursun.
Bu kadar kırılgan ve pembe olmana gerek yok, polise şikayet etmek falan geç bunları. Sana sövüyorlarsa sen de onlara söv kavgaya çağırıyorlarsa sen de adam topla kavgaya git. Kızlar böyle erkeklerden etkilenir.
Bu kadar kırılgan ve pembe olmana gerek yok, polise şikayet etmek falan geç bunları. Sana sövüyorlarsa sen de onlara söv kavgaya çağırıyorlarsa sen de adam topla kavgaya git. Kızlar böyle erkeklerden etkilenir.