GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #171 Hocam çevrenizden güçlü abilerinizi veya arkadaşlarınızı alın gidin yanlarına dertleri neymiş dinleyin(!)
Hocam çevrenizden güçlü abilerinizi veya arkadaşlarınızı alın gidin yanlarına dertleri neymiş dinleyin(!)
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.123 4 Aralık 2022 #172 mrht1234 dedi: Hayır böyle bir şey yaparsa hayatı biter ayrıca boş versin kızı geçsin saçma öneriler vermeyin konu sahibine. Genişletmek için tıkla... 3 5 Serserinin lafından korkup kızdan mı vazgeçsin yani? Siz öyle mi yapardınız?
mrht1234 dedi: Hayır böyle bir şey yaparsa hayatı biter ayrıca boş versin kızı geçsin saçma öneriler vermeyin konu sahibine. Genişletmek için tıkla... 3 5 Serserinin lafından korkup kızdan mı vazgeçsin yani? Siz öyle mi yapardınız?
xiquse Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #173 mrht1234 dedi: Hayır böyle bir şey yaparsa hayatı biter ayrıca boş versin kızı geçsin saçma öneriler vermeyin konu sahibine. Genişletmek için tıkla... Kızı önemsemiyorum 1 gün oldu daha tanışalı kızla aramda daha hiçbir şey yokken tehdit edildim hani kızın sevgilisi falandır anlarım konuşmam ama kız istemiyor o kişiyi.
mrht1234 dedi: Hayır böyle bir şey yaparsa hayatı biter ayrıca boş versin kızı geçsin saçma öneriler vermeyin konu sahibine. Genişletmek için tıkla... Kızı önemsemiyorum 1 gün oldu daha tanışalı kızla aramda daha hiçbir şey yokken tehdit edildim hani kızın sevgilisi falandır anlarım konuşmam ama kız istemiyor o kişiyi.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #174 ManchesterCity dedi: 3 5 serserinin lafından korkup kızdan mı vazgeçsin yani? Siz öyle mi yapardınız? Genişletmek için tıkla... Evet çok mu önemli illaki başka birisi bulunur ayrıca bu durumları polis çözer.
ManchesterCity dedi: 3 5 serserinin lafından korkup kızdan mı vazgeçsin yani? Siz öyle mi yapardınız? Genişletmek için tıkla... Evet çok mu önemli illaki başka birisi bulunur ayrıca bu durumları polis çözer.
U UğurDündar Picopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 503 Çözümler 2 4 Aralık 2022 #175 Batina dedi: Her semt de Technopat üyesi mutlaka vardır. Böyle durumlar için özel Technopat Timi kuralım. Tamam şakaydı Genişletmek için tıkla... Bir olay olduğunda Recep baltaşı ifadeye çağırırlar çete kurmak suçundan bile yargılarlar belki.
Batina dedi: Her semt de Technopat üyesi mutlaka vardır. Böyle durumlar için özel Technopat Timi kuralım. Tamam şakaydı Genişletmek için tıkla... Bir olay olduğunda Recep baltaşı ifadeye çağırırlar çete kurmak suçundan bile yargılarlar belki.
E eXKlinE Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 292 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #176 mrht1234 dedi: Hayır böyle bir şey yaparsa hayatı biter ayrıca boş versin kızı geçsin saçma öneriler vermeyin konu sahibine. Genişletmek için tıkla... Kanka şimdi bence kızı bırakması olayı bitirmesi lazım polise gitti olay bitmedi iş neye düşecek sanıyorsun ortada can var. mrht1234 dedi: Evet çok mu önemli illaki başka birisi bulunur ayrıca bu durumları polis çözer. Genişletmek için tıkla... Ana kuzusuyla bu çözüm en iyisi.
mrht1234 dedi: Hayır böyle bir şey yaparsa hayatı biter ayrıca boş versin kızı geçsin saçma öneriler vermeyin konu sahibine. Genişletmek için tıkla... Kanka şimdi bence kızı bırakması olayı bitirmesi lazım polise gitti olay bitmedi iş neye düşecek sanıyorsun ortada can var. mrht1234 dedi: Evet çok mu önemli illaki başka birisi bulunur ayrıca bu durumları polis çözer. Genişletmek için tıkla... Ana kuzusuyla bu çözüm en iyisi.
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.123 4 Aralık 2022 #177 mrht1234 dedi: Evet çok mu önemli illaki başka birisi bulunur ayrıca bu durumları polis çözer. Genişletmek için tıkla... Valla hocam diyecek bir şey bulamıyorum. Mesela ilerde sevgilinin yanında laf atsalar sevgilini onlara bırakıp kaçarsın yenisi bulunur diye
mrht1234 dedi: Evet çok mu önemli illaki başka birisi bulunur ayrıca bu durumları polis çözer. Genişletmek için tıkla... Valla hocam diyecek bir şey bulamıyorum. Mesela ilerde sevgilinin yanında laf atsalar sevgilini onlara bırakıp kaçarsın yenisi bulunur diye
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #178 eXKlinE dedi: Kanka şimdi bence kızı bırakması olayı bitirmesi lazım polise gitti olay bitmedi iş neye düşecek sanıyorsun ortada can var. Genişletmek için tıkla... Bu durumda savcılığa şikayet edebilir ayrıca ilgilenilmek zorunda ilgilenmezlerse polis bu kurumu CİMER'e şikayet edilirse kurum ceza alır.
eXKlinE dedi: Kanka şimdi bence kızı bırakması olayı bitirmesi lazım polise gitti olay bitmedi iş neye düşecek sanıyorsun ortada can var. Genişletmek için tıkla... Bu durumda savcılığa şikayet edebilir ayrıca ilgilenilmek zorunda ilgilenmezlerse polis bu kurumu CİMER'e şikayet edilirse kurum ceza alır.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 4 Aralık 2022 #179 Hocam dikkatli olun bıçak getirebilirler, sağlam heriflere benzemiyorlar.
xiquse Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #180 eXKlinE dedi: Kanka şimdi bence kızı bırakması olayı bitirmesi lazım polise gitti olay bitmedi iş neye düşecek sanıyorsun ortada can var. Ana kuzusuyla bu çözüm en iyisi. Genişletmek için tıkla... Ana kuzusu değilim ancak ailem bana kavga etmeyi öğretmedi ve kavganın tek çözüm olmadığını biliyorum.
eXKlinE dedi: Kanka şimdi bence kızı bırakması olayı bitirmesi lazım polise gitti olay bitmedi iş neye düşecek sanıyorsun ortada can var. Ana kuzusuyla bu çözüm en iyisi. Genişletmek için tıkla... Ana kuzusu değilim ancak ailem bana kavga etmeyi öğretmedi ve kavganın tek çözüm olmadığını biliyorum.