SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 4 Aralık 2022 #301 xiquse dedi: Aşırı tilt elimde olsa öldürürüm hepsini. Genişletmek için tıkla... Keko işte bir şey yapamayacaksanız polise verin keşke böyleleri bana gelse ya.
xiquse dedi: Aşırı tilt elimde olsa öldürürüm hepsini. Genişletmek için tıkla... Keko işte bir şey yapamayacaksanız polise verin keşke böyleleri bana gelse ya.
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 4 Aralık 2022 #302 Tehdit ediliyorsanız gidin şikayet edin. Başını bugün ezmediğin yılan yarın gelir seni ısırır.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #303 xiquse dedi: Başka okuldalar işte öyle bir imkanım yok ki. Bayağı çevresi olan bir arkadaşım var salı günü onunla da konuşacağım bu olayı. Genişletmek için tıkla... Kavga etme polise şikayet et veya dava aç.
xiquse dedi: Başka okuldalar işte öyle bir imkanım yok ki. Bayağı çevresi olan bir arkadaşım var salı günü onunla da konuşacağım bu olayı. Genişletmek için tıkla... Kavga etme polise şikayet et veya dava aç.
xiquse Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #304 SouSage dedi: Keko işte bir şey yapamayacaksanız polise verin keşke böyleleri bana gelse ya. Genişletmek için tıkla... Kalabalık ve arkasının olmadığını bilsem direkt dalarım aslında.
SouSage dedi: Keko işte bir şey yapamayacaksanız polise verin keşke böyleleri bana gelse ya. Genişletmek için tıkla... Kalabalık ve arkasının olmadığını bilsem direkt dalarım aslında.
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.123 4 Aralık 2022 #305 xiquse dedi: Başka okuldalar işte öyle bir imkanım yok ki. Baya çevresi olan bir arkadaşım var salı günü onunla da konuşacağım bu olayı Genişletmek için tıkla... Sizin okulun reisinden bahsediyorum hocam o araya girerse bir şey yapamazlar. xiquse dedi: Kalabalık ve arkasının olmadığını bilsem direkt dalarım aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam mümkünse instagramını verin biz hepimiz dm kutusuna saldıralım adamın korkar zaten sizin çevrenizin güçlü olduğunu düşünür.
xiquse dedi: Başka okuldalar işte öyle bir imkanım yok ki. Baya çevresi olan bir arkadaşım var salı günü onunla da konuşacağım bu olayı Genişletmek için tıkla... Sizin okulun reisinden bahsediyorum hocam o araya girerse bir şey yapamazlar. xiquse dedi: Kalabalık ve arkasının olmadığını bilsem direkt dalarım aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam mümkünse instagramını verin biz hepimiz dm kutusuna saldıralım adamın korkar zaten sizin çevrenizin güçlü olduğunu düşünür.
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 4 Aralık 2022 #306 xiquse dedi: Kalabalık ve arkasının olmadığını bilsem direkt dalarım aslında. Genişletmek için tıkla... Yazdıklarını silmediyseniz ekran görüntüsü alıp engelleyin. Eğer sizi dövlerlerse gidersiniz darp raporu + tehditten dava açarsınız .
xiquse dedi: Kalabalık ve arkasının olmadığını bilsem direkt dalarım aslında. Genişletmek için tıkla... Yazdıklarını silmediyseniz ekran görüntüsü alıp engelleyin. Eğer sizi dövlerlerse gidersiniz darp raporu + tehditten dava açarsınız .
xiquse Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #307 ManchesterCity dedi: Sizin okulun reisinden bahsediyorum hocam o araya girerse bir şey yapamazlar. Hocam mümkünse Instagram'ını verin biz hepimiz DM kutusuna saldıralım adamın korkar zaten sizin çevrenizin güçlü olduğunu düşünür. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım mutlaka yardımcı olur bu olaya ona danışacağım.
ManchesterCity dedi: Sizin okulun reisinden bahsediyorum hocam o araya girerse bir şey yapamazlar. Hocam mümkünse Instagram'ını verin biz hepimiz DM kutusuna saldıralım adamın korkar zaten sizin çevrenizin güçlü olduğunu düşünür. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım mutlaka yardımcı olur bu olaya ona danışacağım.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #308 ManchesterCity dedi: Sizin okulun reisinden bahsediyorum hocam o araya girerse bir şey yapamazlar. Hocam mümkünse Instagram'ını verin biz hepimiz DM kutusuna saldıralım adamın korkar zaten sizin çevrenizin güçlü olduğunu düşünür. Genişletmek için tıkla... Hayır böyle vazgeçmezler.
ManchesterCity dedi: Sizin okulun reisinden bahsediyorum hocam o araya girerse bir şey yapamazlar. Hocam mümkünse Instagram'ını verin biz hepimiz DM kutusuna saldıralım adamın korkar zaten sizin çevrenizin güçlü olduğunu düşünür. Genişletmek için tıkla... Hayır böyle vazgeçmezler.
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 4 Aralık 2022 #309 mrht1234 dedi: Hayır böyle vazgeçmezler. Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemeyiz.
xiquse Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #310 selimtti dedi: Yazdıklarını silmediyseniz ekran görüntüsü alıp engelleyin. Eğer sizi dövlerlerse gidersiniz darp raporu + tehditten dava açarsınız . Genişletmek için tıkla... silmeyi düşündüm ancak silmedim yardımı dokunur diye
selimtti dedi: Yazdıklarını silmediyseniz ekran görüntüsü alıp engelleyin. Eğer sizi dövlerlerse gidersiniz darp raporu + tehditten dava açarsınız . Genişletmek için tıkla... silmeyi düşündüm ancak silmedim yardımı dokunur diye