Tehdit ediliyorum

Seni çok iyi anlıyorum...bi nevi haklısında aslında. Bende bana bulaşanlarda kendim hem polis, hem savcı hemde hakim oldum ve beterini yaptım 8 yılıma mal oldu. Beni bilende bulaşmaz bana o ayrı konu. Ancak anlında 'bulaşma' yazısı yazarakta yürünmez sokakta.

Ben uzak duruyorum böyle şebeklerle ilişiği olan kızlardan.
Zaten heves ilişkileri oluyor senin yaşında, vakit kaybetme böyle şeylerle.

Tamamdır teşekkür ederim ben yine de yolda bir yerde gördüğüm bir polise danışayım bu durumu.

İfadeler: T21
Polise şikayet et. Forumda biri vardı. Polislerden yardım istediğinde şikayetçi olman için yalvarıyorlarmış. Hayatları kararır valla.

Dostum bu durumu çok kez yaşadım bunları diyenler boş yani yanında senden büyük birisiyle görürlerse seni korkar bulaşmazlar baktım devam ediyorlar en yakın karakola git mesajları göster tehdit edildiğini söyle onlar gerekeni yaparlar zaten. Dikkatli ol yine de.

Polise şikayet etmezsen hastanelik olduktan sonra keşke şikayetçi olsaymışım dersin. Polise şikayet et!

Seven kişi ile problemi çözdük gibi kızı engellememi istedi engelledim cart curt ama lakin bu sefer arkadaşları başka şeyler yazmaya başladı falan işte öyle ilk o seven kişi adamakıllı konuşmak yerine yok şöyle yaparım böyle yaparım gibi şeyler söyledi şiddeti hiç seven biri değilim hiçbir kavgada da bulunmadım boyum posumda var 2 yıldır karate ile uğraşıyorum ama eğer bir şey yapacak olurlar ise karşılığını veririm tabii ki.

Yarın maçım var ondan sonraki gün gidip bir polise danışacağım teşekkür ederim.

Polise şikayet etmezsen hastanelik olduktan sonra keşke şikayetçi olsaymışım dersin. Polise şikayet et!

Hastanelik edebileceklerini sanmıyorum ama polise kesinlike danışacağım herkes kafasına göre takılsa da ülkede sonuç olarak Afrika da yaşamıyoruz.

Tüm tehdit ve küfürleri topla ekran görüntüsünü al sonra siber polis veya savcılığa şikayet et.

Polisin işin içine girmesi bile onları terletmeye yeter. Dediğimi yap onlar cahillik yapıp olayı namus, gurur kavgasına çevirir bıçağı takarlar belki belli olmaz.

Tüm tehdit ve küfürleri topla ekran görüntüsünü al sonra siber polis veya savcılığa şikayet et.

Siber polis herhangi bir şey yapar mı?

Polisin işin içine girmesi bile onları terletmeye yeter. Dediğimi yap onlar cahillik yapıp olayı namus, gurur kavgasına çevirir bıçağı takarlar belki belli olmaz.

Adam ile adamakıllı antlaşmaya çalışalım demiştim en başında işte dedim ki git açıl kıza reddederse ben konuşmaya devam ederim dedim demişti ki sen kimsin de benimle antlaşma yapıyorsun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…