HORMONLU Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #1 Yabancı numaradan beni tanıyan birisi tehdit ediyor, ne yapayım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2025
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.419 Çözümler 48 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 6 Ocak 2025 #2 HORMONLU dedi: Yabancı numaradan beni tanıyan birisi tehdit ediyor, ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Engelle geç.
HORMONLU dedi: Yabancı numaradan beni tanıyan birisi tehdit ediyor, ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Engelle geç.
Albatheusxd Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 365 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Streamer/Gamer 6 Ocak 2025 #3 Ne olarak tehdit ediyor?
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.514 Çözümler 5 6 Ocak 2025 #4 HORMONLU dedi: Yabancı numaradan beni tanıyan birisi tehdit ediyor, ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Ne diye?
HORMONLU dedi: Yabancı numaradan beni tanıyan birisi tehdit ediyor, ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Ne diye?
lablanca Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 432 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #5 HORMONLU dedi: Yabancı numaradan beni tanıyan birisi tehdit ediyor, ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Tehditler ağır ise en yakın karakola git, ilgilenmezlerse CİMER'den destek al.
HORMONLU dedi: Yabancı numaradan beni tanıyan birisi tehdit ediyor, ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Tehditler ağır ise en yakın karakola git, ilgilenmezlerse CİMER'den destek al.
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.186 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #6 Halkı bir tehdit mi, yoksa haksız bir tehdit mi?
Z zeydfallen Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 146 Yer çankırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlköğretim Matematik Öğretmenliği 6 Ocak 2025 #7 HORMONLU dedi: Yabancı numaradan beni tanıyan birisi tehdit ediyor, ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Engelle geç başka numaralardan uzun süre devam ederse savcılığa git.
HORMONLU dedi: Yabancı numaradan beni tanıyan birisi tehdit ediyor, ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Engelle geç başka numaralardan uzun süre devam ederse savcılığa git.
HORMONLU Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #8 Albatheusxd dedi: Ne olarak tehdit ediyor? Genişletmek için tıkla... Sınıflarındaki kızla konusuyorum diye. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2025
Albatheusxd dedi: Ne olarak tehdit ediyor? Genişletmek için tıkla... Sınıflarındaki kızla konusuyorum diye.
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.514 Çözümler 5 6 Ocak 2025 #9 HORMONLU dedi: Sınıflarındaki kızla konusuyorum diye. Genişletmek için tıkla... Hiç birşey yapamaz. Az erkek olsa gelir yüzüne söylerdi zaten.
HORMONLU dedi: Sınıflarındaki kızla konusuyorum diye. Genişletmek için tıkla... Hiç birşey yapamaz. Az erkek olsa gelir yüzüne söylerdi zaten.
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 6 Ocak 2025 #10 HORMONLU dedi: Sınıflarındaki kızla konusuyorum diye. Genişletmek için tıkla... Konuş. Ne olacak ki? Afganistan'da mı yaşıyoruz? İnsan konuşan bir varlıktır. Erkek kızla kız erkekle konuşmayacak diye bir şey yok. Ayrıca o kadar da takma boş ver. Hatta hiç takma. Engelle geç.
HORMONLU dedi: Sınıflarındaki kızla konusuyorum diye. Genişletmek için tıkla... Konuş. Ne olacak ki? Afganistan'da mı yaşıyoruz? İnsan konuşan bir varlıktır. Erkek kızla kız erkekle konuşmayacak diye bir şey yok. Ayrıca o kadar da takma boş ver. Hatta hiç takma. Engelle geç.