3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 6 Ocak 2025 #21 Sizi ne diye tehdit ettiğini anlayamadım. Sizi dövecek miymiş? O sizi dövmeden önce siz onu dövün.
chagan Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #22 HORMONLU dedi: Yabancı numaradan yazmıs tekrar bakmıyor. Genişletmek için tıkla... Sağlam arkadaşların var mı? Varsa onları falan görürse hiçbir şey yapamaz.
HORMONLU dedi: Yabancı numaradan yazmıs tekrar bakmıyor. Genişletmek için tıkla... Sağlam arkadaşların var mı? Varsa onları falan görürse hiçbir şey yapamaz.
HORMONLU Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #23 333365 dedi: Sizi ne diye tehdit ettiğini anlayamadım. Sizi dövecek miymiş? O sizi dövmeden önce siz onu dövün. Genişletmek için tıkla... Benim adresime gelip dövecekmiş. Panelci arkadaş ayık ol öperler yazmış. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2025
333365 dedi: Sizi ne diye tehdit ettiğini anlayamadım. Sizi dövecek miymiş? O sizi dövmeden önce siz onu dövün. Genişletmek için tıkla... Benim adresime gelip dövecekmiş. Panelci arkadaş ayık ol öperler yazmış.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.296 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #24 HORMONLU dedi: Benim adresime gelip dövecekmiş. Panelci arkadaş ayık ol öperler yazmış. Genişletmek için tıkla... Paneli var diye tehlikeli olmuyor sonuçta, bunların ensesine tek tokat attığında ağlıyorlar.
HORMONLU dedi: Benim adresime gelip dövecekmiş. Panelci arkadaş ayık ol öperler yazmış. Genişletmek için tıkla... Paneli var diye tehlikeli olmuyor sonuçta, bunların ensesine tek tokat attığında ağlıyorlar.
HORMONLU Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #25 chagan dedi: Sağlam arkadaşların var mı? Varsa onları falan görürse hiçbir şey yapamaz. Genişletmek için tıkla... Abilerim var ama beni ne kadar takarlar bilmiyorum 2 kişi dışında okulda arkamda duracak kimse yok. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2025
chagan dedi: Sağlam arkadaşların var mı? Varsa onları falan görürse hiçbir şey yapamaz. Genişletmek için tıkla... Abilerim var ama beni ne kadar takarlar bilmiyorum 2 kişi dışında okulda arkamda duracak kimse yok.
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 6 Ocak 2025 #26 HORMONLU dedi: Benim adresime gelip dövecekmiş. Panelci arkadaş ayık ol öperler yazmış. Genişletmek için tıkla... İlkokulda benimde arkadaşım bizim eve gelmişti. Binadan girerken kafasına su döktüm Sende yap, eğlenirsin biraz Sonrada ihbar et geç. https://ihbar.ng112.gov.tr/
HORMONLU dedi: Benim adresime gelip dövecekmiş. Panelci arkadaş ayık ol öperler yazmış. Genişletmek için tıkla... İlkokulda benimde arkadaşım bizim eve gelmişti. Binadan girerken kafasına su döktüm Sende yap, eğlenirsin biraz Sonrada ihbar et geç. https://ihbar.ng112.gov.tr/
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.414 Çözümler 48 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 6 Ocak 2025 #27 HORMONLU dedi: Benim adresime gelip dövecekmiş. Panelci arkadaş ayık ol öperler yazmış. Genişletmek için tıkla... Panel var diyosa iyi, ekran görüntüsü alıp şikayetçi olabilirsin. KVKK ihlali diye.
HORMONLU dedi: Benim adresime gelip dövecekmiş. Panelci arkadaş ayık ol öperler yazmış. Genişletmek için tıkla... Panel var diyosa iyi, ekran görüntüsü alıp şikayetçi olabilirsin. KVKK ihlali diye.
5 504470 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 329 Çözümler 1 6 Ocak 2025 #28 HORMONLU dedi: Benim adresime gelip dövecekmiş panelci arkadaş ayık ol öperler yazmış. Genişletmek için tıkla... Hiçbirşey yapamaz evine gelirse kim olduğunu görürsün bundan korkar oldu ki geldi karakola gidersin veya gitmeden gerekeni yaparsın
HORMONLU dedi: Benim adresime gelip dövecekmiş panelci arkadaş ayık ol öperler yazmış. Genişletmek için tıkla... Hiçbirşey yapamaz evine gelirse kim olduğunu görürsün bundan korkar oldu ki geldi karakola gidersin veya gitmeden gerekeni yaparsın
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 6 Ocak 2025 #29 @HORMONLU, tamam işte o sizi dövmeden önce siz onu dövün. Sonra üstteki arkadaşın gönderdiği bağlantıdan "A kişisi sorgu paneli kullanıp tehdit ediyor" tarzında şikayet oluşturun.
@HORMONLU, tamam işte o sizi dövmeden önce siz onu dövün. Sonra üstteki arkadaşın gönderdiği bağlantıdan "A kişisi sorgu paneli kullanıp tehdit ediyor" tarzında şikayet oluşturun.
HORMONLU Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #30 AkifBeyk dedi: Polise canlı bomba ihbarı gönder 1 ay uğraşsın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı şu: Çocuk yabancı numaradan yazmış korkak bulamıyorum. Peki bulma ihtimalim var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2025
AkifBeyk dedi: Polise canlı bomba ihbarı gönder 1 ay uğraşsın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı şu: Çocuk yabancı numaradan yazmış korkak bulamıyorum. Peki bulma ihtimalim var mı?