S S3rkân özel Femtopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ocak 2021 #11 Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Keşke dava önceden konu açsaydım boşuna kaygılanmazdım. Nightmaree0 dedi: Dostum korkmanın sebebi nedir? İllegal iş mi çeviriyorsun? Çevirmiyorsan niye bu kadar telaş yapıyorsun ki? İtiraf atıyorsa kanıtı da yoktur. Genişletmek için tıkla... Biraz takıntı hastalığım var. Her şeyi çok kafama takıyorum. En ufak konuyu bile. Bu insan zamanında büyük bir dostumdu. Bu duruma düşmek beni biraz derin etkiledi.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Keşke dava önceden konu açsaydım boşuna kaygılanmazdım. Nightmaree0 dedi: Dostum korkmanın sebebi nedir? İllegal iş mi çeviriyorsun? Çevirmiyorsan niye bu kadar telaş yapıyorsun ki? İtiraf atıyorsa kanıtı da yoktur. Genişletmek için tıkla... Biraz takıntı hastalığım var. Her şeyi çok kafama takıyorum. En ufak konuyu bile. Bu insan zamanında büyük bir dostumdu. Bu duruma düşmek beni biraz derin etkiledi.
Hurma Ağacı Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #12 Türk kanununun 987. maddesine göre birilerinden korktuğunuz için 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılacaksınız (!)
Türk kanununun 987. maddesine göre birilerinden korktuğunuz için 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılacaksınız (!)