Selam tehlikeli biri ile arkadaşlık kurmanın zararı var mıdır? En ufak bir şeyde bile sinirleniyor ama bana karşı hiç saldırgan olmadı bu kişiyle arkadaşlık kurulur mu?
Selam tehlikeli biri ile arkadaşlık kurmanın zararı var mıdır? En ufak bir şeyde bile sinirleniyor ama bana karşı hiç saldırgan olmadı bu kişiyle arkadaşlık kurulur mu?
Hayır olunmaz.
Yarın öbür gün sanada öyle davranmayacağı ne malum?
Ayrıca böyle tipler kinci olur, haklı olduğunuz bir konuda bile biraz diş gösterirseniz okları size çevirir.
Pardon, ben çok eksik yazmışım. Aklıma direkt keko her yere ''racon'' kestiğini sanan tip geldi. Eğer düzgün biriyse tabii ki bunu deneyin, eğer dediğim gibiyse direkt kurmayın.
Eğer düzeleceğini düşünüyorsanız neden olmasın ama genel olarak bu tipler kendi başını yakana kadar düzelmiyor. Hatta benim keko ile bir anım var kısaca anlatayım. Her zamanki gibi sınıftayım oturuyorum bir tane keko geldi beni kolonya ile yaktı dövsem döverdim sorun değildi ama gittim müdüre dedim böyle böyle 1 gün sonra babası kolunu kırmış dövmekten daha sonra da adam oldu zaten...
Hocam şu dünyada bildiğim tek bir şey varsa tek bir negatifi olan arkadaşı bile hayatından çıkaracaksın. Onun tehlikeli olması senin kafanda söz konusu bile ise o iş çoktan bitmiştir.