Tehlikeli görünen uygulama nasıl kaldırılır?

jacko

Hectopat
Daha fazla  
Sanırım bilgisayarımda bir virüs var. Bir uygulama var ayarlarda tehlikeli görünüyor fakat kaldırmaya çalışınca izin vermiyor, nasıl kaldırabilirim?

Eki Görüntüle 1618495

Dosya Ekleri

• 1672425603135.png
    1672425603135.png
    28,1 KB · Görüntüleme: 70
Hocam pek bir bilgim yok ama benim de kullandığım Revo Uninstaller programını indirip kaldırmayı deneyin ayrıca kaldırırken size üç seçenek sunuyor oradan gelişmişi seçip tararsanız 1-2 kere kalıntıları falan da buluyor temelli silebilirsiniz.

Görev Yöneticisinde açıktır, bu tip uygulamalar kolay kolay kapanmadığı için de tam kaldırılma gerçekleşmiyor. Önce Görev Yöneticisi>Ayrıntılar'a girin bakın oradan bu dosya ismine benzer veya tanımadığınız bir uygulama açıksa kapatmayı deneyin. En kötü Başlat Menüsüne Sağ Tıklayıp>Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Gelişmiş Başlangıç>Şimdi Yeniden Başlat seçeneğini seçin. Mavi ekranda, kurtarma seçeneklerinden başlatma ayarlarına girin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Yeniden başladıktan sonra klavyeden 4 tuşuna basarak güvenli modda açın öyle kaldırmayı deneyin. Daha sonra dosya konumuna gidip kalıntı var mı yok mu diye kontrol edebilirsiniz.

Görev yöneticisinde açıktır, bu tip uygulamalar kolay kolay kapanmadığı için de tam kaldırılma gerçekleşmiyor. Önce görev yöneticisi>ayrıntılar'a girin bakın oradan bu dosya ismine benzer veya tanımadığınız bir uygulama açıksa kapatmayı deneyin. En kötü başlat menüsüne sağ tıklayıp>ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik>kurtarma>gelişmiş başlangıç>şimdi yeniden başlat seçeneğini seçin. Mavi ekranda, kurtarma seçeneklerinden başlatma ayarlarına girin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Yeniden başladıktan sonra klavyeden 4 tuşuna basarak güvenli modda açın öyle kaldırmayı deneyin. Daha sonra dosya konumuna gidip kalıntı var mı yok mu diye kontrol edebilirsiniz.

Yaptım dediklerinizi hala eylem gerekiyor diyor.

Yaptım dediklerinizi hala eylem gerekiyor diyor.
Bilgisayardan silindiğine eminseniz, Windows Defender tarama geçmişini sizi rahatsız etmemesi açısından silebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı