Sanırım bilgisayarımda bir virüs var. Bir uygulama var ayarlarda tehlikeli görünüyor fakat kaldırmaya çalışınca izin vermiyor, nasıl kaldırabilirim?
Eki Görüntüle 1618495
Eki Görüntüle 1618495
Eylemler kısmında kaldır seçeneği var. Onu seçiyorum, tarama yapıyorum ve kaldırılmamış gözüküyor.Cheat Engine'yi kendi sitesinden yüklediyseniz virüslü değildir ama kaldırmaya izin vermiyor derken ne gibi bir hata alıyorsunuz?
Eylemler kısmında kaldır seçeneği var. Onu seçiyorum, tarama yapıyorum ve kaldırılmamış gözüküyor.
Görev yöneticisinde açıktır, bu tip uygulamalar kolay kolay kapanmadığı için de tam kaldırılma gerçekleşmiyor. Önce görev yöneticisi>ayrıntılar'a girin bakın oradan bu dosya ismine benzer veya tanımadığınız bir uygulama açıksa kapatmayı deneyin. En kötü başlat menüsüne sağ tıklayıp>ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik>kurtarma>gelişmiş başlangıç>şimdi yeniden başlat seçeneğini seçin. Mavi ekranda, kurtarma seçeneklerinden başlatma ayarlarına girin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Yeniden başladıktan sonra klavyeden 4 tuşuna basarak güvenli modda açın öyle kaldırmayı deneyin. Daha sonra dosya konumuna gidip kalıntı var mı yok mu diye kontrol edebilirsiniz.
Bilgisayardan silindiğine eminseniz, Windows Defender tarama geçmişini sizi rahatsız etmemesi açısından silebilirsiniz.Yaptım dediklerinizi hala eylem gerekiyor diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.