Merhaba arkadaşlar.
Ben telefon almak istiyorum bu amaç uğruna para biriktiriyorum. Tabii şu an telefonların fiyatları uçmuş durumda. Ben de
Teknoomehmet diye bilini buldum. Yaklaşık 1 milyon aboneye sahip bir YouTube kanalı olan ShiftDelete.Net'in videolarında ismini duydum. Telefonlar oldukça ucuz. Hiç satın alan oldu mu? Ve sizce güvenilir mi?
İnstagram'dan telefon almanızı önermem. Bir yerde bir ürün gereğinden fazla ucuzsa kesinlikle işin içinde bir şey vardır. Biraz daha sabredin, güvenilir yerden alın.
Lavis sale outlet diye bir sayfa vardı orjinal nike ürünlerini 190 tl den satıyorlardı 1 aydır. Daha 1 saat önce sayfayı ve hatlarını kapattılar, binlerce insan mağdur. Ne yapabilir şimdi mağdurlar? Fiş yok fatura yok muhattap yok. Gerekirse 10 tl den versin alma.
İnstagram'dan telefon almanızı önermem. Bir yerde bir ürün gereğinden fazla ucuzsa kesinlikle işin içinde bir şey vardır. Biraz daha sabredin, güvenilir yerden alın.
Lavis sale outlet diye bir sayfa vardı orjinal nike ürünlerini 190 tl den satıyorlardı 1 aydır. Daha 1 saat önce sayfayı ve hatlarını kapattılar, binlerce insan mağdur. Ne yapabilir şimdi mağdurlar? Fiş yok fatura yok muhattap yok. Gerekirse 10 tl den versin alma.
Samsung Galaxy A50 2019 64 GB (Samsung Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!