Tek Anakarta Çift 1660 Ti Takmak

Halit70

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1600 Ti 6 GB ekran kartından bir tane daha alsam ne gibi avantaj elde ederim? 4K oyun oynayabilir miyim? 650W PSU var, yeterli mi? Anakartımda tek slot var, değiştirmem lazım ama ben az ilerisi için düşünüyorum. PSU yeter mi, bir de ikinci ekran kartından tam anlamıyla bir performans alır mıyım? Faydaları- zararları nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans X2 olmayacaktır, her oyun desteklemeyecektir, bazı oyunlarda sürekli hata alıcaksınız, sürücü uyumu vs. derken uzun vadede boşa para harcamaktan öteye gitmeyecektir. En azından oyun kısmında böyle.

2 tane aynı karttan almak yerine tek ve aynı bütçeye denk gelen ekran kartı daha verimli olacaktır.

Merhaba arkadaşlar, 1600 Ti 6 GB ekran kartından bir tane daha alsam ne gibi avantaj elde ederim? 4K oyun oynayabilir miyim? 650W PSU var, yeterli mi? Anakartımda tek slot var, değiştirmem lazım ama ben az ilerisi için düşünüyorum. PSU yeter mi, bir de ikinci ekran kartından tam anlamıyla bir performans alır mıyım? Faydaları- zararları nelerdir?
1660Ti SLI desteği yok yani kullanamazsınız. Ayrıca bir oyunda iki ekran kartını kullanabilmek için oyunun da SLI desteği olması lazım ki çok az oyunda bulunuyor. 2 ekran kartı alıp SLI kullanmak tek ekran kartına göre hem daha masraflı bir iştir hem de verdiğiniz paranın karşılığını vermez.

Her oyunun çift kart desteği yok. Bu yüzden ikiside tam performans çalışır gibi düşünmeyin. 2 kat fazladan performans alamayacaksınız zaten. Onun yerine Bütçeye göre en iyi kartı almayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı