Tek başıma oynanabilir oyun tavsiyesi

keremdaffy

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB M.2 SSD
Ekran kartı
RTX 3070 MSİ GAMİNG Z TRİO
İşlemci
Ryzen 5600X 4.30 GHz
Arkadaşım kalmadığından dolayı tek başıma oynayabileceğim oyunlar arıyorum. Hazır yaz indirimide varken bu konuda tavsiye alabileceğim en iyi yer burası olduğu için konuyu açtım. Korku oyunları severim hikaye olarak sağ üstte böyle şunu yap bunu yap denen oyunları pek sevmem, yardımcı olursanız çok teşekkür ederim iyi günler herkese.

Arkadaşım kalmadığından dolayı tek başıma oynayabileceğim oyunlar arıyorum. Hazır yaz indirimide varken bu konuda tavsiye alabileceğim en iyi yer burası olduğu için konuyu açtım. Korku oyunları severim hikaye olarak sağ üstte böyle şunu yap bunu yap denen oyunları pek sevmem, yardımcı olursanız çok teşekkür ederim iyi günler herkese.

The Walking Dead Definitive series. Full seri 30 TL şu an kaçırmayın derim.

Kankam Silent Hill 2 Enhanced Edition denemelisin kesinlikle. Müthiş bir seri ve oyun, korku oyunundan öte bir şey başyapıt. Eğer ki bitirirseniz portal adlı kanalın Silent Hill 2 videosuna da bakmanızı öneririm hikaye çok iyi işleniyor.

Dying Light 1,2
Black Mesa
Sniper Elite 4
Battlefield 1
Resident Evil 2,3 Remake veya 7. ve 8. oyunu
Metro

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı